ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ
27 Οκτωβρίου 2022

Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 05/10/2022

Στο Γ.Σ. έχει αποφασιστεί η ανάρτηση των γραπτών απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των Γενικών Συμβουλίων στο site της Ομοσπονδίας, απόφαση που μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξή μας αποφάσισε να αναρτά τις τοποθετήσεις των γενικών συμβούλων μας, προς γνώση των συναδέλφων.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αλλάζουν όλα, τίποτε δεν θα είναι ιδιο πλέον για τον κλάδο.. Μας απασχολεί το  ερωτημα.. Υπάρχει διαθεση να δουμε τι σώζεται;;

Θα ξεκινήσουμε από τα δύσκολα:

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν την παγίωση του πληθωρισμού σε πολύ υψηλά επίπεδα, στο 11,4% τον Αύγουστο, για πέμπτο συνεχόμενο μήνα σε διψήφιο ποσοστό και πάνω από δύο μονάδες υψηλότερος από τον μέσο πληθωρισμό της Ευρωζώνης. Οι αυξήσεις σε βασικά τρόφιμα κυμαίνονται από 17,1% έως 25,5%, ενώ στον ηλεκτρισμό, την ενέργεια και τα καύσιμα οι αυξήσεις είναι πολλαπλάσιες του γενικού δείκτη,

Βέβαια αυτό δεν χτυπάει όλους το ίδιο. Κυρίως υποφέρουν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Εχουν γίνει κανόνας η μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, η αύξηση της φτώχειας και των ανισοτήτων, η υπερχρέωση και ο κίνδυνος λουκέτων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καταπάτηση δημοκρατικων αρχών, θεσμών και δικαιωμάτων, μεχρι και αστυνομία ανέργων αποχτήσαμε.

Αυτή τη στιγμή το 28% των πολιτών της χώρας είναι σε κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, πληρώνουν τα πολλαπλάσια σε λογαριασμούς και φόρους, αποκλείονται από τον τραπεζικό δανεισμό, καταρρέουν από τα χρέη που δεν ρυθμίζονται, οδηγούνται σε πτωχεύσεις. Καταγράφουμε τον τρίτο χειρότερο δείκτη στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε  πρόσφατα στη δημοσιότητα, η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕ).  Σχεδόν με δύο μηνιαίους κατώτερους μισθούς επιβαρύνονται οι Έλληνες εργαζόμενοι από την αύξηση των τιμών του ρεύματος. Η Ελλάδα μαζί με την Εσθονία, είναι οι χώρες στις οποίες οι εργαζόμενοι, μετά την Τσεχία, χρειάζονται τις περισσότερες ημέρες εργασίας, για να πληρώσουν, τους ετήσιους λογαριασμούς ρεύματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, οι εργαζόμενοι μόνο από το ρεύμα και δίχως να υπολογίζονται οι αυξήσεις σε τρόφιμα και λοιπά είδη κατανάλωσης, χάνουμε σχεδόν 1.500 ευρώ ετησίως.

 • Με τον πτωχευτικό κώδικα, την πτώχευση των φυσικών προσώπων και με όλες αυτές τις ωραίες νομοθετικές παρεμβάσεις , και την μη προστασία της πρώτης κατοικίας, δεν ξέρουμε τι πραγματικά θα έρθουμε να αντιμετωπίσουμε ως κλάδος συνολικά. Σαν παράταξη έχουμε βάλει επανειλημμένα τα ζητήματα φτώχειας, ακρίβειας,  ενεργειακής κρίσης  πτωχευτικού κώδικα φορολογίας ενφια κλπ κλπ προτείνοντας ομάδες εργασίας με εξειδίκευση σε κάθε ομάδα και προσφορά συμμετοχικότητας από συναδέλφους  για καλύτερο αποτέλεσμα, όμως κατά την πλειοψηφούσα αποψη αυτό αντικαθιστα την Ε.Ε.
 • Μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες που προτείνουμε εκφράζουμε τις θέσεις μας για τη φορολογική πολιτική , στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και της καθιέρωσης ενός φορολογικού συστήματος που θα προστατεύει τους έχοντες ανάγκη και θα φορολογεί τον πλούτο.

Ως ΠΟΕ χωλαίνουμε  στο να πάρουμε θέση για τέτοια σοβαρά ζητήματα.. Τώρα που η ακρίβεια χτυπά κόκκινο, η ενεργειακή κρίση είναι σε καθημερινή βάση αντικείμενο συζήτησης, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε θέσεις ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, για τα φλέγοντα φορολογικά θέματα.

Ως παράταξη σταθήκαμε στο Γ.Σ. στις 29/9/21 σε πολλά από αυτά και στις αφορολόγητες δωρεες των 800.000.

Σταθήκαμε και στον ΕΝΦΙΑ, με την υπέρογκη, αύξηση των αντικειμενικών αξιών:

Οι επιδράσεις της αύξησης αυτής, επηρεάζει τα ευάλωτα νοικοκυριά ; ΝΑΙ Η ΌΧΙ;;;

 • Αυξάνονται περίπου 20 άλλοι φόροι κι επιβαρύνσεις επι των ακινήτων;
 • Χάνουν επιδόματα που προβλέπονται από άλλους νόμους;
 • Χάνουν την προστασία από πλειστηριασμούς χιλιάδες δανειολήπτες:
 • Θα φορολογηθούν με βαριά τεκμήρια ;
 • Χάνουν το 50% της έκπτωσης του ΕΝΦΙΑ για ακίνητα περί τις 85-200.000 ευρώ ;
 • Χάνεται η φοροαπαλλαγή για πρώτη κατοικία με ακίν. περι 200.000 και προσ/σης 25.000 για κάθε παιδι και 30.000 από το τρίτο παιδί ;
 • Χάνεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που καταβάλλεται σε δικαιουχους με ακίνητη περιουσία 90-150.000 ευρω ;
 • Χάνεται το επίδομα στέγασης για έχοντες ακίνητη περιουσία από 120-180.000 ευρω;
 • Χάνεται το επίδομα θέρμανσης για έχοντες ακίνητη περιουσία 180-300.000 ευρω;
 • Χάνεται το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ με ακινητη περιουσία περί τις 120-180.000 ευρώ;;;

Χάνουν και συναδελφοι μας κάποια;;;; ΝΑΙ η ΟΧΙ;;; Από τον 9 του 21 και δεν έχουμε πάρει θέση για το πρόβλημα, δεν μας αγγίζει,  παρότι υπάρχει παρουσία μας  σε τηλεοπτικά πανελ.. Λέξη για την αναλγησία του Υπ. Οικονομικών, για την απώλεια επιδομάτων απαλλαγών κοινωνικών παροχών από νοικοκυριά που επληγησαν περισσότερο από αυτές τις φορολογικές διατάξεις.

 

Σε μια περίοδο λοιπον που ο πληθωρισμός τρέχει πραγματικά πάνω από  12% και η ακρίβεια γονατίζει νοικοκυριά  είναι αναγκαιότητα  να ξεκινήσει η συζήτηση για μια ουσιαστική βελτίωση  του εισοδήματος μας, γιατί οι πρακτικές του τύπου «διαίρει και βασίλευε» που καθιερώθηκαν με την ανοχή της πλειοψηφίας της διοίκησης  της ΠΟΕ έφτασαν τον κλάδο σε αυτό το διαλυτικό αποτέλεσμα.

 • Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ λοιπον για μας και το πρωταρχικό θέμα είναι ο αγώνας για πραγματική αύξηση μισθών.
 • Καποιοι πραγματικα, και είναι πολύ λυπηρό το φαινόμενο, χειροκροτούν το μισθολογιο Πιτσιλή, διατρανώνοντας ότι απόκτησε επιτέλους  ο κλάδος το ειδικό μισθολόγιο που τόσα χρόνια αγωνιζόμασταν… Αλήθεια για αυτό το ειδικό μισθολόγιο αγωνιζόταν ο κλάδος ;;;
 • Πόσο καλή η Διοίκηση πχιά που το έδωσε με δική της πρωτοβουλία;; έχει σχεση με την πρόταση των τριών ομοσπονδιών…
 • Έχει σχεση με την αποκατάσταση των μισθών μας προ μνημονιακής εποχής ;; έχει σχέση με τις συνεδριακές μας αποφάσεις;;
 • Αιτούμενο λοιπόν η εξάλειψη των μισθολογικών αδικιών του μισθολογίου Πιτσιλή, ΠΟΥ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ, με την διεκδίκηση του δικού μας σχεδίου μισθολογίου των τριών Ομοσπονδιών.
 • ΜΕ Αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, τουλάχιστον ίσες με την     αύξηση του πληθωρισμού, με επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, εξομοίωση των μισθών, και τη σταδιακή αποκατάσταση των απωλειών των μνημονιακών χρόνων. Αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.

ΝΑΙ στην ενότητα του κλάδου με την απόδοση της Προσωπικής διαφοράς σε όλους τους νέους συναδέλφους.,

Απογοητευμένοι νοιώθουμε όπως νοιώθουν ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, που με εξαίρεση την αύξηση των αποδοχών, που θα προκύψει, για όσους προκύψει,  από την κατάργηση της φορολογικής εισφοράς του 1%, υπέρ του ΤΠΔΥ, θα λάβουμε ενίσχυση, μετά το …2024. Είναι γνωστό ότι, οι νεοδιόριστοι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν αμοιβές μικρότερες και από τον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα(780 ευρώ ο εισαγωγικός μισθός, έναντι 831 ευρώ, στον ιδιωτικό τομέα).Η κατάργηση της εισφοράς του 1%, στους νεοδιόριστους, θα επιφέρει αύξηση κατά 8,8 ευρώ το μήνα μόλις, που σημαίνει ότι και πάλι, ο εισαγωγικός μισθός στο δημόσιο, θα είναι μικρότερος του ιδιωτικού. Η δε εξαγγελία για αναμόρφωση του μισθολογίου, μετά το πέρας της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης (1.1.2024), δεν αντέχει σαφώς σε καμία κριτική.Υπάρχει πρόταση ψηφισμένη σε προηγούμενο Γ.Σ. για το θέμα του κατώτατου μισθού ας κινηθει διεκδικητικά με όλο το υπόλοιπο πλαίσιο των αυξήσεων, που είναι και κύριο αιτούμενο στην απεργία στις 9/11.

 • Ο κλάδος διαλύεται οδηγείτε σε ΓΕΦ, δημόσια ΚΕΠ η σημεία υποστήριξης η όπως άλλως θέλουν να τα ονομάσουν. Οι συνάδελφοι στις Δ.Ο.Υ. είναι πλέον σε απόγνωση σε όλες τις Δ.Ο.Υ., με μεγαλύτερο πρόβλημα  σαφώς, στις Δ.Ο.Υ ΑΤΤΙΚΗΣ  και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ερώτημα που θέλει απάντηση είναι για ποιο λόγο πάνε να διαλύσουνε τις μονάδες μας με αυτό τον τρόπο;;;
 • Το καθεστώς απαξίωσης των Δ.Ο.Υ. και όλων των μονάδων των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο ΥΠ.ΟΙΚ. εντείνεται με την συνεχή υποβάθμιση τους με υποστελέχωση, έλλειψη προσωπικού, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προβληματική ψηφιοποίηση  που μεγεθύνει τον όγκο της δουλειάς κλπ. Ο “Διοικητής” σε αγαστή συνεργασία με το Υπ.Οικ. σχεδιάζουν για εμάς ένα μέλλον και ο εφοριακός κλάδος με την συνδικαλιστική του ηγεσία θεωρεί ότι τα πάντα είναι θέμα ποιότητας της διαπραγμάτευσης!
 • Οι συνεχιζόμενες πολιτικές των περικοπών έχουν επιβάλλει την μείωση των εργαζόμενων στο δημόσιο. Στα στοιχεία που έδωσε ο κ. Βορίδης στη δημοσιότητα για τις δικές μας υπηρεσίες από το 2020 ως τώρα, όχι το 1 προς 1 αλλά ούτε το τρια προς ένα δεν τηρείται , αποτέλεσμα αυτού σήμερα να υπάρχουνε Υπηρεσίες που λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό. Με τεράστιο όγκο υποθέσεων να διαχειριστούν και κίνδυνο να επωμιστούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες λόγω παραγραφών, όπως τονίζεται σε συνεδριακή μας απόφαση για τις κτηματικές υπηρεσίες …
 • Στην ΑΑΔΕ μετά από την ψήφιση νόμου, ως προς το ποινικό κομμάτι τουλάχιστον για την παραγραφή προτεραιοποιημένων υποθέσεωναπό την προηγούμενη κυβέρνηση, από το καλό που είχε ξεκινήσει εν τη γενέσει του συγκεκριμένου άρθρου, με την κατάργηση άρθρων του Π.Δ. 16/89 με τα οποία σύρονταν συνάδελφοι μας σε ποινικά, έγινε καλύτερο και μπορεί όπως όλα να τύχει και περισσότερης βελτίωσης.
 • Προτείνουμε την καταγγελία της διοίκησης και της κυβερνητικής πολιτικής για όλα τα παραπάνω. Τους κινδύνους που προκύπτουν από την προχειρότητα αλλαγής των δομών μας, την πρόχειρη δημιουργία των ΕΛΚΕ, του τεράστιου όγκου υποθέσεων που έχουν χρεωθεί σε κάθε ελεγκτή και των ασφυκτικά χρονικών περιθωρίων που ορίζονται για την διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων,  με τους κινδύνους που προκύπτουν για τους συναδέλφους μας  που υπηρετούν στις κτηματικές υπηρεσίες  από την παραπάνω συνεδριακή διαπίστωση, για τις στεγάσεις των υπηρεσιών μας σε ακατάλληλα κτίρια, χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη μεταστέγαση της Α΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών και του κινδύνου του κτιρίου για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων, για την μη εφαρμογή του ν. 3850/10 για γιατρό εργασίας, για το κυνηγητό από τις περιφέρειες στους συναδέλφους για ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, (αλήθεια με τόση ψηφιοποίηση δεν έγινε κατορθωτό να αντλούνται ψηφιακά τα Δελτία και να ζητείται διευκρίνιση όπου δεν είναι κάτι ευκρινές;;), για τις ανώνυμες καταγγελίες και τον χειρισμό τους, για τις διαρροές στον τύπο με στόχο την απομείωση του έργου μας  και την μη αντίδραση της Διοίκησης, για τον εμπαιγμό επι της κανονιστικής για τις μετατάξεις των συναδέλφων καθαριστριών.. και για ότι άλλο προστεθεί…
 • Φτάνοντας στο τέλος του χρόνου, που επακόλουθο του θα έχει συνταξιοδότηση πολλών συναδέλφων μας, ζητάμε να προγραμματιστεί ραντεβού με τον υπ. Εργασίας και τον υπ. Οικον. για την υλοποίηση της πρότασης μας που έγινε συνεδριακή απόφαση σχετ. με την ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ του 50% ΕΦΑΠΑΞ και ΣΕ ΟΣΟΥΣ συναδέλφους φύγουν και σε όσους  ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ
 • ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Π.Δ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ Υ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ..
 • Για εμας
 • Οι διακηρύξεις αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού της φορολογικής διοίκησης παραμένουν ένα κενό γράμμα, όσο η ηγεσία της αρνείται να διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον που θα σέβεται τους εργαζόμενους και δε θα τους καθιστά ομήρους, αυθαίρετων και αλαζονικών συμπεριφορών, με σοβαρές επιπτώσεις στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Η εμπέδωση υψηλού αισθήματος δικαιοσύνης στους εργαζόμενους, από τις πράξεις της διοίκησης, συνδέεται άρρηκτα με τα αποτελέσματα.
 • Στην αντίθετη περίπτωση το εργασιακό περιβάλλον γίνεται τοξικό, με τις γνωστές, άσχημες επιπτώσεις και στη λειτουργία των υπηρεσιών και στο ηθικό των εργαζόμενων. Ξεχνάμε δυστυχώς με όλα αυτά που γίνονται με την ανοχή μας και το χειροκρότημα, το ελάχιστο για την ποιότητα του εργασιακού μας χρόνου.
 • Θα παρακαλούσαμε παρατάξεις που μοιράζουν χρυσά βατόμουρα στην Βόρεια Ελλάδα και εδώ χειροκροτούν και ενημερώνουν τους συναδέλφους ότι φτιάξαμε τα γεφύρια και περιμένουμε τα ποτάμια, για τέτοια τελειότητα μιλάμε, να συντονιστούν λίγο γιατί έχουμε ζαλιστεί, εδώ μαθαίνουμε ότι η υλικοτεχνική υποδομή είναι αγορασμένη, 8.000 Υ.Η. (μέχρι να φτάσει θα έχει απαξιωθεί η λειτουργικότητα της), ότι από το νέο χρόνο οι προτεραιοποιήσεις θα γίνονται το Γενάρη, με προφορική βέβαια δέσμευση, όπως προφορικά είναι η δέσμευση ότι η απόδοση των μπόνους με το ν. Βορίδη, δεν θα γίνεται κατ’επιλογή των  προϊσταμένων, για τους εκτός ΑΑΔΕ συναδέλφους μας. Θα παρακαλούσαμε να τα εξαγγέλουν αυτά, προς υπεράσπιση της Διοίκησης, εφόσον υπάρχει γραπτή τροποποίηση, γιατί έτσι έκαναν και με την εφαρμογή των ΕΛΚΕ, είχαν προφορική πληροφόρηση ότι θα παραμείνει ο έλεγχος στο κύτταρο που είναι η Δ.Ο.Υ. και να τι συμβαίνει    στις υπηρεσίες μας, η πλήρης διάλυση που με την δημιουργία των ΚΕΒΕΙΣ και των μονάδων ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ η κατάσταση θα ενταθεί ακόμη περισσότερο.
 • Σαν ΑΣΚΙ ειχαμε κανει προταση για το δυναμολογιο, ποσοι φευγουν συνταξιοδοτουνται , για την εικόνα κοντολογις των μοναδων μας δεν εγινε ενεργεια. Οταν το έβαλα σε μια συνάντηση λίγο πριν το καλοκαίρι , στον κ. Θεοδώρου και στον κ. Σαιτη η απάντηση τους ήταν τι θα τα κάνουμε.. το επανέφερε και σαν ερώτημα η ΣΑΣ δεν δόθηκε καμια απάντηση νομίζω μεχρι στιγμής, και δεν έγινε και καμιά κινηση.
 • Τι θέλουμε να πουμε με όλα αυτά, το πόσο εφαρμόζονται οι Συνεδριακές αποφάσεις και οι αποφάσεις των Γ.Σ. είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, το πόσο μπαίνουν τα ερωτηματα επι αυτών και απαντώνται άλλο …
 • Σε μια ομοσπονδία όμως αν δεν τηρούνται στατιστικά στοιχεία, και επι μετακινήσεων τοποθετήσεων αξιοποιήσεων του στελεχικού δυναμικού δεν λειτουργούμε ουτε σε επιπεδο διαφάνειας ουτε σε επιπεδο στηριξης συναδέλφων γιατι απλά δεν μπορεί να γινει και τιποτε μην έχοντας στοιχεία. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ.
 • Τα κατόπιν ενεργειών μου, η διευθυντική αυθεντία, τα πολιτικά και συνδικαλιστικά ρουσφέτια που μας φέρνουν αντιμέτωπους με μορφές αυταρχισμού, αδιαφάνειας, έλλειψης τεκμηρίωσης και αντικειμενικότητας, θα πρέπει να μας βρει αντιμέτωπους και ατσαλωμένους στον αγώνα για την καθιέρωση δημοκρατικών κι αξιοκρατικών διαδικασιών, διότι είναι θέμα αξιοπρέπειας, αυτοεκτίμησης, ευταξίας.
 • Αυτά τα λιγα για τα Υ.Σ. ως προς τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες προτείνουμε να βγεί καταγγελία κατά της διοίκησης και να γίνει μια ύστατη προσπάθεια με παράσταση διαμαρτυρίας και αίτημα την απόσυρση της απόφασης με ηλεκτρονικό τρόπο διενέργειας των εκλογών.
 • Ως προς την απεργία επειδή ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι, και δεν πρέπει να δεχτούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στο ψωμί και σε όλα τα είδη λαϊκής ανάγκης, με επίσημο πληθωρισμό σήμερα πάνω από 11% είναι η ώρα να διεκδικήσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας. Είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ
 • Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 9ης του Νοέμβρη, που γίνεται μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να έχει επιτυχία .
 • Ολοι μαζί διαπαραταξιακά να δουλέψουμε να επισκεφτούμε τις μονάδες να συσπειρώσουμε τους συναδέλφους στα κοινά μας αιτήματα με όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμπληρώνοντας αγωνιστικά και τα ιδιαίτερα αιτήματα του κλάδου μας.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΑΣΚΙ

1) Φτάνοντας στο τέλος του χρόνου, που επακόλουθο του θα έχει συνταξιοδότηση πολλών συναδέλφων μας, ζητάμε να προγραμματιστεί ραντεβού με τον υπ. Εργασίας και τον υπ. Οικον. για την υλοποίηση της πρότασης μας που έγινε συνεδριακή απόφαση σχετ. με την  ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΦΑΠΑΞ και ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ

«Ζητάμε από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης τα οποία επιβάλλεται συνεχώς να διευρύνονται και να αναπροσαρμόζονται καλύπτοντας μέρος των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν, να προχωρήσουν ταχύτατα τις διαδικασίες και τις σχετικές αποφάσεις για την απόδοση της προκαταβολής τουλάχιστον του 50% του εφάπαξ στους συναδέλφους μας που προχωρούν στη συνταξιοδότησή τους και σαφώς και σε όλους όσους εκκρεμεί η απόδοση του δικαιούμενου εφάπαξ.»

2) Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ Δ.Ο.Υ.  καταγγέλλει τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΑΑΔΕ, κ. Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ, που έσπευσε με απόφασή του (Αρ.Πρωτ.: ΔΔΑΔ Α 1085617 ΕΞ 2022) να προκηρύξει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ.

Για άλλη μια φορά ο Διοικητής  δεν σέβεται τις αποφάσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστικών οργάνων σε όλα τα επίπεδα (Α/βάθμιο σωματείο, Β/βάθμιο, Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) κι ιδιαίτερα την πλειοψηφική της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. (για τις οποίες αποφάσεις, είχε ενημερωθεί η ΓΔΑΔΟ), που κατήγγειλαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ζητούσαν δια ζώσης εκλογές για την ανάδειξη αιρετών Υ.Σ. με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία.

Την ώρα που «ανοίξαν» στη χώρα όλες οι δραστηριότητες, την ώρα που απευθύνονται διεθνώς και λένε «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» προσπαθεί να βάλει σε «καραντίνα» την συνδικαλιστική διαδικασία, τη ζωντανή επαφή και το διάλογο.

Ο Διοικητής με την απόφασή του αυτή συντάσσεται με το αντεργατικό «τερατούργημα» της κυβέρνησης, που μαζί με την κατάργηση του 8ωρου, την διευθέτηση του χρόνου εργασίας, τις απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας προσπαθεί να χτυπήσει το δικαίωμα της συλλογικής διεκδίκησης και οργάνωσης, την απεργία και την δράση των σωματείων μας, ώστε να μείνουμε ανυπεράσπιστοι απέναντι στην εργοδοσία.

Στεκόμαστε απέναντι στην προσπάθεια επιβολής σκοπιμοτήτων, διαβλητών διαδικασιών και αντιδημοκρατικών πρακτικών, ενίσχυσης μειοψηφικών απόψεων, προσπάθεια για να μην εκφραστούν οι πραγματικές διαθέσεις των εργαζομένων. Στεκόμαστε απέναντι στην περαιτέρω εργαλειοποίηση της πανδημίας με τετοιο τρόπο.

Οι εκλογές για τους αιρετούς στα Υ.Σ. αφορούν τους ίδιους τους εργαζόμενους, αφορούν τα μέλη των Σωματείων, που  με τα καταστατικά τους αναγνωρίζουν μόνο τις αυτοπρόσωπες εκλογικές διαδικασίες.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ. απαιτεί να ανακληθεί η απόφαση-προκήρυξη εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία και να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της ΑΑΔΕ με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία.

Ζητάμε να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως αυτές εκφράζονται από τα εκλεγμένα όργανά του και της ΑΔΕΔΥ και συνδέονται με την απαίτηση για ενίσχυση της ζωντανής συζήτησης και επαφής μεταξύ των εργαζομένων, της ζωντανής αντιπαράθεσης και κριτικής, ως βασικά στοιχεία της δημοκρατικής λειτουργίας, με την απαίτηση για ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης των εργαζομένων.

Προτείνουμε την διενέργεια παράστασης διαμαρτυρίας του Γ.Σ. στην ΑΑΔΕ με αίτημα την ακύρωση της εν λόγω απόφασης για την διενέργεια ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

 

ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ  Η  ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΕΝΙΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Υ.Σ. ΒΑΛΑΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ  ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Σ. ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ Υ.Σ., ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

3) Προτείνουμε την διενέργεια παράστασης διαμαρτυρίας του Γ.Σ. στην ΑΑΔΕ με αίτημα την ακύρωση της εν λόγω απόφασης για την διενέργεια ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ως 4Η προταση κατεβάσαμε την καταγγελία που αναφέρουμε στην ομιλία μας, στη σελ. 4- ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ, και έτσι καταψηφίστηκε…

4) Προτείνουμε την καταγγελία της διοίκησης και της κυβερνητικής πολιτικής για  όλα τα παραπάνω. Τους κινδύνους…….κλπ…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡ. ΣΤΟ Γ.Σ. 5- 10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

 

 

 

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                      Αθήνα 15/3/2023 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι...
 
    Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι… Έτσι κλείνει το Δελτίο ΤΥΠΟΥ...
 
Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια  Βιώνουμε μια...
 
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΘΑ και η ΟΛΜΕ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ – 1/3/2023 Σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή το πρώτο που...
 
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Γ.Σ…. και είδαμε το φως το αληθινό..γιατί  είμαστε προπέτες...
 
Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022 Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα....
 
Στάσου… bonus pass!   Γκώσαμε σε pass κάθε λογής (δεν πήραμε...
 
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ BONUS Επειδή μας λένε ότι είμαστε συνέχεια του όχι...
 
  Προσοχή το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε …. ψαγμένα;; παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!! Το...
 
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!! Γιατί η γνώση οπλίζει : ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν...
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αλλάζουν...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ 36ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ...
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
 Ένα ακόμη περιστατικό βίας, βίωσαν συνάδελφοί μας στην ΙΒ΄Δ.Ο.Υ. Αθηνών, που...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Αρκετοί...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συνεχίζουμε……. Λέμε ΟΧΙ στο ατομικό μισθολόγιο Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Μετά την...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
                     Ο...