ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ
21 Ιουλίου 2022

Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 14/07/2022 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΕΛΚΕ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο Γ.Σ. έχει αποφασιστεί η ανάρτηση των γραπτών απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των Γενικών Συμβουλίων στο site της Ομοσπονδίας, απόφαση που μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξή μας αποφάσισε να αναρτά τις τοποθετήσεις των γενικών συμβούλων μας, προς γνώση των συναδέλφων.

Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της δίκης ΛΙΓΝΑΔΗ.

Για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ερχόμαστε για πολλοστή φορά στο Γ.Σ.  να μιλήσουμε για τη καταπληκτική ποιότητα λειτουργίας των θεσμικών μας οργάνων, του Γ.Σ. των Ε.Ε.

Σαν παράταξη λυπούμαστε πάρα πολύ, για την διάλυση του κλάδου με την ανοχή των συνδικαλιστικών μας οργάνων, ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΚΕ, αλλά χτυπηθήκαμε όσο καμιά παράταξη μέσα στα όργανα και σαν παράταξη, αλλά και σαν άτομα, για όσα λέγαμε και όσα προσπαθήσαμε να φέρουμε μέσα σε αυτά σαν αποτέλεσμα της δουλειάς μας…  Δυστυχώς επαληθευθήκαμε και για αυτά που λέγαμε και για όσα προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε..

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,  και ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΑ…

Να καταλάβουμε ότι από δω και πέρα δεν μιλάμε για τον ίδιο κλάδο, μιλάμε για έναν κλάδο που επιτρέψαμε την πολυδιάσπαση του χωρίς να έχουμε ίχνος διάθεσης να σταθούμε σαν συνδικαλιστές, στο ύψος των ενεργειών που έπρεπε να γινουν.

Επιτρέψαμε την εφαρμογή των ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεων που είχαν στόχο την ελαστικοποίηση των εργασιακών μας σχέσεων την δημιουργία συνθηκών κανιβαλισμού στο χώρο μας και την διαλυση της μορφής των υπηρεσιών μας .

Και εξηγούμαστε… έχουμε πει επανειλημμένα ότι για όλα αυτά είμαστε γνώστες από παλιά και θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι , από το 2011, με το νόμο 4002/11 ειχε χαραχθεί αυτή η κατεύθυνση..

Δεν θα σταθούμε στα   διαιρετικά που βάζει  ο αγαπημένος Αντώνης της ΔΑΣ. Εμείς με κάποιες κινήσεις που έκαναν θεωρήσαμε ότι θα ήταν πιο ανοιχτοί σε συνεργασίες πάνω σε μίνιμουμ κοινές προγραμματικές δεσμεύσεις , σε αυτά τουλάχιστον που συμφωνούμε για το όφελος των συναδέλφων και το παλέψαμε να υπάρχουν  και κάποιες κοινές προτάσεις..

Θα σταθούμε όμως σε πρακτικές τέτοιες που δείχνουν πως παρατάξεις αγωνιστικές, βάζουν πιο πάνω τα μικροπαραταξιακά τους , και δουλεύουν με γνώμονα  αυτό και όχι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και ο κλάδος κάνοντας ότι δεν  καταλαβαίνουν ότι δυστυχώς η τακτική αυτή οδήγησε σε αυτά τα αποτελέσματα και στο πισωπλάτισμα στο συνδικαλισμό με την αύξηση της αδιαφορίας και της αποχής.

Και θα αρχίσω πρώτα από τα δικά μας, που όλοι έχετε σταθεί μέσα στα Γ.Σ. πολλές φορές .  Όλες οι παρατάξεις το έχετε αναφέρει  στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ σας ακόμα και σήμερα ο Αντώνης έκανε αναφορά, και μεις δεν παίρναμε θέση, για να μην ξύνουμε τις πληγές μας, αποκαλώντας τους συναδέλφους της ΑΚΕ, παλιά ΑΣΚΙ, γνωρίζοντας ότι μετά την διάσπαση που δημιούργησαν με την αποχώρηση των μελών της ΛΑΕ εφυγαν εδώ στην ΑΤΤΙΚΗ, όπου και δημιουργηθηκε το προβλημα, με όλες τις ενέργειες που έγιναν και τις ξέρετε, τα άτομα της ΑΣΚΙ, που ήταν χρόνια στην ηγεσία αυτής της παράταξης, και στέκομαι σε αυτό με αφορμή την τοποθέτηση  μέσα στο Δ. Συμβούλιο του Συλλόγου της Αττικής και Κυκλάδων, της μισής Ομοσπονδίας δηλ., μέλους της ΑΚΕ που μίλησε για παρατάξεις προληπτικού ελέγχου, έκανε αναφορά και ο Αντώνης, και πιστεύω ότι από τον εκπρόσωπο της παράταξης της ΑΚΕ μεσα στο Γ.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ..

Θα σταθώ σε μια ανακοίνωση ΑΚΕ 9/9/2019 …προσπαθώντας να χτυπήσει την παράταξη της ΑΣΚΙ αντί να σταθεί στη γενεσιουργό αιτία του προβλήματος, που την συνέχεια του ζούμε τώρα, για τα μικροπαραταξιακά οφέλη εγραψε:  « Το γιατί επίσης η ΑΣΚΙ που τις προηγούμενες ημέρες κατήγγειλε με ανακοίνωσή της,(ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), την είσοδο ιδιωτών, (στην εκπαιδευση), σήμερα ευθυγραμμίζεται με τις συστάσεις της ηγεσίας της ΑΑΔΕ και συναινεί (από κοινού με ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ) στην ακύρωση της κινητοποίησης είναι σίγουρα ενδιαφέρον. (Ίσως να παρασύρθηκαν αρχικά από αντιπολιτευτικό οίστρο, αλλά στη συνέχεια να θυμήθηκαν ποιοι ψήφισαν το νόμο που επιτρέπει στις ελεγκτικές να εισέλθουν στις υπηρεσίες μας, (τοποθετωντας  ότι ο νομος ειχε ψηφιστει από τον ΣΥΡΙΖΑ ).Χωρίς να αναφέρουν στους συναδέλφους ότι στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ εκαναν ΟΥΤΕ ΤΟ αυτονόητο ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΛΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ για ορισμένα θέματα. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΓΙΑΤΙ όταν σαν παράταξη μεσα σε οργανα τοποθετηθήκαμε φέροντας και την διαταξη του νομου του 4002 του 11 που το αναφερει, οι τονοι επεσαν πανω σε αυτό το θεμα ,αλλα το κακο μικροπαραταξιακα ειχε γινει..

Τώρα ο τίτλος που χρησιμοποιήθηκε στο Δ.Σ.  οι παρατάξεις του προληπτικού ελέγχου θέλει ξεκαθάρισμα..  Θα το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, αν και έχουμε κουραστεί , φέρνοντας την συγκεκριμένη πρόταση πολλάκις να εξηγούμε την θέση μας  επανειλημμένα ..

Αυτή η παράταξη δεν μίλησε για γραφείο προληπτικού ελέγχου.  Αυτή η παράταξη μίλησε, για τμήμα ελέγχου στα πρότυπα του Π.Δ. 16/89. Αν θέλατε να αλλάξετε την πρόταση, μπορούσατε  όλοι, «ελάτε να αλλάξουμε το περιεχόμενο, αλλά όχι την ουσία», το είχαμε τονίσει σαν παράταξη μέσα στο Γ.Σ. απευθυνόμενοι σε όλους, και σε αυτούς που ισχυρίζονταν ότι δεν καταλάβαιναν τοτε ,την διατύπωση , τι δεν καταλάβαιναν δηλ τον νομο;;;, γιατι άρθρο του νόμου φέραμε αυτολεξί,  να μην αλλαχθεί η ουσία μόνο ζητάγαμε.

Αυτή την πρόταση ως παράταξη την φέραμε με το που έγινε γνωστό η διάθεση της διοίκησης να δημιουργήσει τα ελεγκτικά κέντρα. Την ξαναφέραμε πολλές φορές και ακόμη και μέσα στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ… διαπιστώνοντας ότι κατηγοριοποιούνται οι συνάδελφοι με διαφορετικό τρόπο μέσω των Π.Θ.Ε., στην συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ είχαν το ίδιο βάρος του ελέγχου, τις ίδιες υποχρεώσεις, υποβολής δηλ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ , ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ την εξασφάλιση των συναδέλφων με την θέσπιση νέων περιγραμμάτων θέσεων εργασίας και την ένταξη των συναδέλφων σε αυτά , τα εχουμε αναλυσει επανειλημμενα ..

ΓΙΑ ποιες παρατάξεις προληπτικού ελέγχου μιλάνε και τι εννοούν.

Και θα το ξεκαθαρίσω ακόμα περισσότερο, μήπως κατορθώσουμε τίποτε, πού πλέον μετά την συνάντηση με τον κ. Διοικητή, δεν το πιστεύουμε, υποβάλλοντας σε όλους το ερώτημα τι θα πει τακτικός έλεγχος και γίνονται τακτικοί έλεγχοι σήμερα και αν δεν γίνονται για ποιον λόγο δεν γίνονται;;;  ή γίνονται…  ξέρετε;;;  για να τα κάνουμε φραγκοδίφραγκα τα θέματα… γίνονται πλήρεις επιτόπιοι έλεγχοι;;; γνωρίζετε να έχουν εκδοθεί τέτοιες εντολές ελέγχου;;; η μηπως όλες οι εντολές αφορούν  μερικούς ελέγχους;;; είναι οι προσωρινοί έλεγχοι που γίνονται από τις Δ.Ο.Υ  ΜΕΡΙΚΟΊ ΕΛΕΓΧΟΙ;; μπορούσε η ΠΟΕ να απαιτήσει μέσα από αυτή την πρόταση της ΑΣΚΙ, την ορθή λειτουργία, δηλ του τμήματος ελέγχου μέσα στις Δ.Ο.Υ. σύμφωνα με τον νόμο με δυο γραφεία με την δημιουργία επιπλέον του γραφείου προσωρινού και προληπτικού ελέγχου παρέα με το γραφείο τακτικού ελέγχου που μόνο αυτό λειτουργούσε ενώ ο νόμος το ρύθμιζε αυτό το θέμα διαφορετικά;;;; θα ήταν τακτοποιημένοι οι συνάδελφοι μας σε ΠΘΕ αν είχε αυτό εφαρμοστεί;;; θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει την περαιτέρω ενεργοποίηση του ελέγχου από το γραφείο όπως προβλέπει ο 4174;; την ενεργοποίηση της έκδοσης πράξεων εκτιμώμενων και προληπτικών προσδιορισμών φόρου σύμφωνα με τον 4174;; είναι προσωρινός έλεγχος αυτά  ναι η όχι;;; Άκουσα από τον εκπρόσωπο της ΔΑΣ στο Σύλλογο, ότι δεν είναι δυνατόν να μείνει έλεγχος στις Δ.Ο.Υ. αφού θα φύγει ο τακτικός , σύμφωνα με αυτά που είπα παραπάνω ποιον τακτικό ακριβώς εννοούν και σε τι διαφωνούν με αυτά που τονίσαμε παραπάνω;; και τι σαν παράταξη δεν βάζουμε σωστά;;

Αλλά πώς να συνεργαστούμε και να πούμε απόψεις, να μελετήσουμε νόμους, όταν είμαστε αντίθετοι και δεν θέλουμε να δημιουργούμε ομάδες εργασίας, συνεργασίας και καλούμαστε μέσα σε ένα τέταρτο να πούμε… τι;;; από όλα για να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ….

Να το προχωρήσουμε και παραπάνω και να  το συζητήσουμε μετά από το τέταρτο που έχουμε σαν χρόνο τοποθέτησης, τι ακριβώς κάνει η οικονομική αστυνομία τακτικό έλεγχο;;; που ;; τι  δεν μπορεί να κάνει η ΔΟΥ από αυτό που κάνει η οικον. αστυνομία;; Αποδεχόμενοι την εκχώρηση σημαντικού κομματιού της δουλειάς μας σε άλλες υπηρεσίες, να σας θυμίσω τι ειπε το 2012 ο κ. Χρυσοχοϊδης για αυτό  σε τηλεοπτική συνέντευξή του  και σαφέστατα πιο διαβασμένος για το τι προεβλεπε το μνημόνιο, ανεφερε: «Έχω ένα όραμα… το οποίο δεν είναι ουτοπικό. Βλέπω αμέσως μετά, (αν έχω τη δυνατότητα αυτή), ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΔΟΕ… και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ στο χώρο της σύλληψης της φοροδιαφυγής και να φτιάξουμε ή μάλλον να επεκτείνουμε αυτό που φτιάξαμε στην αστυνομία. Έχουμε 100 παιδιά στην οικονομική αστυνομία, να τους κάνουμε 1500. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Με 1500, καλά μορφωμένους νέους, υψηλού επιπέδου, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ και ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ, να είστε βέβαιοι ότι το θέμα της φορολογικής ανομίας θα έχει τελειώσει σε 2 χρόνια μέσα». Τι Καταλάβατε;;; τι συζητάμε ;;; έρχονται από παλιά και με την ανοχή μας φτάσαμε στην εκχώρηση κομματιών της δουλειάς μας και στη διάλυση των υπηρεσιών μας που ζούμε τώρα;;;;.

Ο κλάδος διαλύεται οδηγείτε σε ΓΕΦ, δημόσια ΚΕΠ η σημεία υποστήριξης η όπως άλλως θέλουν να το ονομάσουν και πήγαμε στην συνάντηση με τον κ. Διοικητή, να διαχειριστούμε το θέμα των προισταμένων των ΕΛΚΕ των Εποπτών και τεχνικά ζητήματα λειτουργίας τους, ακόμα και οι παρατάξεις που είμαστε κάθετα αντίθετες με την δημιουργία τους , αντί να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας σε αυτά και την απαίτηση μας να μείνει ο έλεγχος στο κύτταρο , της δημιουργίας του, στις Δ.Ο.Υ. και στην τακτοποίηση των συναδέλφων μας που ασκούν τέτοια καθήκοντα σε σωστό Π.Θ.Ε. με την θέσπιση τέτοιων περιγραμμάτων.

Και αυτό το έχουμε ξαναπεί: Γενικά, η συνδικαλιστική ηγεσία του κλάδου συμπεριφέρεται σαν τον Ραταπλάν. Ο “Διοικητής” σχεδιάζει για εμάς ένα μέλλον και ο εφοριακός κλάδος με την συνδικαλιστική του ηγεσία θεωρεί ότι τα πάντα είναι θέμα ποιότητας της διαπραγμάτευσης!

Και συμπληρώνω σε αυτά που ενημερωθήκαμε σήμερα για την συνάντηση με τον κ. Διοικητή ότι ως παράταξη βάλαμε, ότι διαβάζοντας τους απολογισμούς της ΑΑΔΕ και κάνοντας πίνακες για τα χρόνια 18-19-20 δεν βλέπουμε την εισπραξιμότητα των υπαρχόντων ελεγκτικών κέντρων να είναι τέτοια που να μας δίνουν μια εικόνα αναγκαιότητας για την δημιουργία των ΕΛΚΕ με τέτοια μορφή  και την διάλυση των  δομών των υπηρεσιών μας,  ΓΙΑ  να αποτιμήσουμε τα αποτελέσματα αν δεν δούμε όλες τις παραμέτρους και τι εισπραξιμότητα και φορολογική συμμόρφωση έχουμε και μετά την περίοδο του καλοκαιριού του προληπτικού ελέγχου και αν δεν επεξεργαστούμε  τα αποτελέσματα  σύμφωνα με τους απολογισμούς της ΑΑΔΕ που αφορούν το έργο που παράγουν οι ΔΟ.Υ. και τα υπάρχοντα ήδη ελεγκτικά κέντρα και της ΔΕΔ  , ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ προσφυγών αν δεν σταθούμε σοβαρά σε αυτά είναι πάνω από αναγκαιότητα για τον κλάδο η απάντηση της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  στο ερώτημα…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ στις Δ.Ο.Υ. για ποιο λόγο πάνε να διαλύσουνε τις μονάδες μας με αυτό τον τρόπο.

Βγαίνουν και αυτές οι ενημερώσεις από παρατάξεις με τέτοιο άσχημο τρόπο για μικροπαραταξιακά οφέλη, εμείς είπαμε αυτό, ρωτήσαμε αυτό οι άλλοι ήτανε μουγγοί;;

Βάζουνε τις απαντήσεις που δόθηκαν αλλά λειψές, ξέρετε τι τόνιζε ο κ. Διοικητής σε κάθε απάντηση;; «ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ» και οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι είναι απόλυτα ειλικρινής… και θα προσθέσω όχι μόνο στην τοποθέτηση του κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ στη ΒΟΥΛΗ αλλά και στην παρουσίαση στο ΕΒΕΑ του απολογισμού της ΑΑΔΕ και του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ στο τελος του 21 και εκει τα ίδια ειπε … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ… ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΨΑΜΕ, ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.Ε. της ΠΟΕ Δ.Ο.Υ. μέσα στα Γ.Σ. της ΠΟΕ Δ.Ο.Υ. με αιχμή του δόρατος τι εννοεί ΣΧΕΤ. με την συνεργασία με τους Δήμους και ειχε δεσμευτεί ο Σύλλογος για απάντηση, τι εννοεί και πως το ερμηνεύει αυτό με το τμημα κεφαλαίου όπως τις παλιές καλές εποχές που οι εφορίες κεφαλαίου λειτουργούσαν χωριστά;;;

τι θα γίνει και πως βλέπει τον έλεγχο στις Δ.Ο.Υ και δη τον προληπτικό… ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ, εκτός από καποια δικαιολόγηση για το θεμα της συνεργασίας με τους δήμους από κάποια παράταξη…. Στην συνάντηση με τον κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ από την παράταξη μας ξαναμπήκε και αυτό το θέμα, και το θέμα του προληπτικού και αν ισχύει ότι θα κάνουν συνάδελφοι μας προληπτικό στις Δ.Ο.Υ. πως θα καλυφθεί το θέμα του προισταμένου, το θεμα της κάλυψης τους με ανωτέρω Π.Θ.Ε. κλπ κλπ…

Συνάδελφοι πραγματικά αν μου έλεγε ο κ. Διοικητής ότι αν με είχατε παρκολουθήσει στη ΒΟΥΛΗ θα ξέρατε τη νέα δομή των Υπηρεσιών σας, το δηλώνω ως άτομο θα έφευγα από το Συνδικαλισμό γιατί είναι κατά την άποψη μου η μεγαλύτερη προσβολή, πόσο μάλλον περισσότερο αν το θέμα το έβαζε επανειλημμένα μια παράταξη, και ενημέρωνε και ζητούσε απαντήσεις, άρα ήμουν γνώστης, όποια παράταξη και αν ήταν, και η ΑΣΚΙ το έβαζε αυτό, τέρμα τα αστεία, και να μη κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας…

Λυπάμαι για την κατάντια μας και πραγματικά δεν θέλω να ζήσω αυτό που με ειλικρίνεια ειπε ο κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, εμείς ειμαστε 2- 2,5 χρόνια στο συνδικαλιστικό με την Φωτεινή, δεν θέλω να ζήσω να προσπαθούν να πουλήσουν συνδικαλιστές σε συναδέλφους ότι με μεσολάβηση τους θα παραμείνουν σε Δήμους για να μην δεχθούν μια μετακίνηση επιβαρυντική για αυτούς και σε χρόνο και σε οτιδήποτε συνεπάγεται  η μελλοντική συνένωση των υπηρεσιών μας…ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε για έναν κάποτε δυνατό κλάδο,  να παρακαλάμε και να πουλάμε εκδούλευση να παραμείνουν συνάδελφοι μας σε ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΓΕΦ όπως ειπε ο κ.Διοικητης, ότι το κάνατε παλιότερα και παρακαλουσατε, αυτό είπε ο κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ απευθυνόμενος σε παλιούς συνδικαλιστές το είπε τιμητικά;;; είναι τιμητικό για σας;,  αυτήν την κατάντια δεν την θέλουμε  για τους συναδέλφους μας , που θα αποδεχθούν στο τέλος , αυτή την θέση, γιατί, παρότι για τα ΓΕΦ προβλέπεται ΠΘΕ 370 ευρώ, αυτοί έχοντας το δίχτυ ασφαλείας της Π. Δ. και μην έχοντας την  μείωση αποδοχών με την υποβάθμιση ΠΘΕ, (γιατί αυτό είναι που μετράει πλέον για τους συναδέλφους), θα το αποδεχθούν …σε αυτή την κατάντια ΔΕΝ θέλουμε να φτάσουμε σαν συνδικαλιστές.

Όσο για την εκχώρηση αντικειμένων της δουλειάς μας στους Δήμους, ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αυτό που ειπώθηκε ήταν, ότι η υλικοτεχνική υποδομή δεν θα πάει στους Δήμους ασυνόδευτη, θα έχει συνοδεία συναδέλφους μας, το παραδέχτηκε ο κ. Διοικητής όσο για την εκπαίδευση υπαλλήλων των Δήμων να κάνουν την δική μας δουλειά, όταν η ΠΟΕ ΟΤΑ φωνάζει για την υποστελέχωση των Δήμων θα θέλαμε να το δούμε αυτό πως θα γίνει.

Διεκδίκηση για Προσωπική Διαφορά για το ΥΠΟΙΚ.

Έχουμε χλευαστεί μέσα σε όργανα  γιατί έχουμε προτείνει κι άλλες δράσεις για προβλήματα του κλάδου όπως π.χ. της Διεκδίκηση για Προσωπικής Διαφοράς τονίζοντας για εμας ότι αυτό πρέπει να γίνει για όλους  τους συναδέλφους μας  για το ΥΠΟΙΚ, αλλά και για την ΑΑΔΕ . ΔΡΑΣΕΙΣ όπως π,χ  καταγγελία,  και κατάληψη του γραφείου του κ. Σταικουρα κλπ κλπ όπως είχαμε κάνει καταγγέλλοντας τον κ. Τσακαλώτο και προχωρώντας όχι μόνο μια φορά   σε κατάληψη του γραφείου του κ. Τσακαλωτου , αλλά ξεχάσαμε ότι τώρα τι να κάνουμε, άλλαξε η πολιτική ηγεσία και δεν θα έχουμε ούτε την ίδια κορμοστασιά, αλλά ούτε και το ίδιο χαμόγελο φωτογραφιζόμενοι… … εμείς σαν παράταξη και τότε και τώρα προτείναμε αυτές τις δράσεις, διεκδικώντας επίλυση των προβλημάτων του χώρου μας. ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΑΜΕ…σε όποια δράση αποφασιστεί είμαστε σίγουρα μέσα και θα υπέρμαχοι ετέχουμε γιατί είναι απαραίτητη (αναγκαιότητα), η αναγνώριση της Π.Δ.

ΩΣ προς τις Άδειες προσωπικού ενόψει καλοκαιριού έγιναν τοποθετήσεις και ενημέρωση δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε ειπώθηκαν τα πάντα..συμφωνούμε με αυτό που λέει η ΔΑΣ και ψηφίζουμε την πρόταση της.

Διεκδικήσεις ως προς τις αλλαγές των  Π.Θ.Ε. για τις μονάδες του Υπουργείου εντάξει συνάδελφοι τι να πούμε ουδέν σχόλιο, ουδέν σχόλιο, (θέσπιση ενός ακόμη ΠΘΕ του πολύ έμπειρου υπαλλήλου για την κεντρική υπηρεσία κλπ)…

Κλείνοντας υπερψηφίζουμε…….

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Γ.Σ-14-7-2022 ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ.

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
ΑΠΡΙΛΗΣ, 2023 Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. είναι ότι, οτιδήποτε...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                      Αθήνα 15/3/2023 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι...
 
    Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι… Έτσι κλείνει το Δελτίο ΤΥΠΟΥ...
 
Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια  Βιώνουμε μια...
 
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΘΑ και η ΟΛΜΕ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ – 1/3/2023 Σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή το πρώτο που...
 
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Γ.Σ…. και είδαμε το φως το αληθινό..γιατί  είμαστε προπέτες...
 
Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022 Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα....
 
Στάσου… bonus pass!   Γκώσαμε σε pass κάθε λογής (δεν πήραμε...
 
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ BONUS Επειδή μας λένε ότι είμαστε συνέχεια του όχι...
 
  Προσοχή το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε …. ψαγμένα;; παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!! Το...
 
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!! Γιατί η γνώση οπλίζει : ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν...
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αλλάζουν...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ 36ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ...
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
Συνάδελφισσες –οι, Για πρώτη φορά, μέσα στον βίο μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, η Ομοσπονδία έχει κηρύξει επαναλαμβανόμενες στάσεις...
 
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ!!! 24/11/2020 & 26/11/2020 Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες Θεωρούμε ότι δικαιούστε αντικειμενική ενημέρωση σε ότι αφορά...