ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων, αλλά και δημόσια στους συναδέλφους, η ΑΣΚΙ επιχειρεί να δώσει διέξοδο στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην λειτουργία του Συλλόγου, μετά την επιλογή της ΠΑΣΚΕ να αποχωρήσει από όλες τις θέσεις ευθύνης (Πρόεδρου, Ταμία και Υπεύθυνου τύπου) της διοίκησης του Συλλόγου.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση όχι μόνο των προβλημάτων που υπάρχουν στη λειτουργία του συλλόγου, αλλά κυρίως των προβλημάτων που καλείται αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει ο κλάδος, είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αδιάφοροι την περαιτέρω απαξίωση και διάλυση του Συλλόγου. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι την περίοδο που οι εργαζόμενοι που εκπροσωπούμε βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες μειώσεις μισθών και με ένα σύστημα ”αξιολόγησης” που οδηγεί σε χιλιάδες επιπλέον απολύσεις, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ορίσει διοίκηση του σωματείου μας το πρωτοδικείο.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω και έχοντας πλήρη συναίσθηση των όχι ευνοϊκών συσχετισμών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Αττικής (η ΠΑΣΚΕ παραμένει πρώτη δύναμη), η ΑΣΚΙ προτίθεται να διαθέσει όλες της τις δυνάμεις και να αναλάβει όποιο ρόλο της αναλογεί, προκειμένου ο σύλλογος να λειτουργήσει για το μικρό διάστημα που απομένει μέχρι τις επόμενες συνδικαλιστικές εκλογές. Με αυτή τη λογική, καταθέτει την παρακάτω πρόταση, την οποία και απευθύνει προς τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές δυνάμεις που εκπροσωπούνται σήμερα στο Δ.Σ. του Συλλόγου, η συμφωνία των οποίων είναι απαραίτητη προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Ο σύλλογος μας, ο μεγαλύτερος της χώρας, του οποίου μέλη αποτελούν περίπου οι μισοί συνάδελφοι του κλάδου), βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, σε μια άνευ προηγουμένου κρίση. Τη στιγμή που ως εργαζόμενοι, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα νομοθετικό έκτρωμα, το οποίο η κυβέρνηση παρουσιάζει ως «σύστημα αξιολόγησης» και το οποίο στόχο έχει να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, τη στιγμή που η κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο μας ανακοινώνει ουσιαστικά νέες μειώσεις στις αποδοχές μας, τη στιγμή που σε λίγες ημέρες οι πρώτοι συνάδελφοί μας οδηγούνται και επίσημα στην ανεργία (με την ολοκλήρωση της διαθεσιμότητάς τους), τη στιγμή που αναμένουμε το πόρισμα της επιθεωρήτριας για τη διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου κλπ, ορισμένοι επέλεξαν να προκαλέσουν με τεχνητό τρόπο τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του Συλλόγου.

Οι λόγοι που πιθανότατα τους οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή και οι επιδιώξεις τους (αν και ο καθένας μπορεί να εξάγει εύκολα συμπεράσματα) δεν αποτελούν αντικείμενο του κειμένου αυτού. Το βέβαιο είναι πως όσοι επέλεξαν να οδηγήσουν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ουσιαστικά διαλύουν (ή τουλάχιστον επιχειρούν) το Σύλλογο και τον οδηγούν ακόμα και σε διοίκηση που θα οριστεί από τα δικαστήρια!!

Η αποχώρηση από όλες τις θέσεις ευθύνης της μεγαλύτερης παράταξης που εκπροσωπούσε στις εκλογές το 40% περίπου του κλάδου (παραμένοντας ταυτόχρονα στις θέσεις του Δ.Σ.), ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτή η παραίτηση, αλλά ιδιαίτερα η χρονική στιγμή που επιλέγεται για την κίνηση αυτή, στην ουσία βοηθάει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και περιορίζει αισθητά τα περιθώρια αντίδρασης που ως εργαζόμενοι διαθέτουμε.

Όσοι όμως επέλεξαν αυτόν τον δρόμο θα κριθούν σύντομα και κυρίως απ΄ τους εργαζόμενους τους οποίους εκπροσωπούν. Εμείς απ’ την πλευρά μας, με τις όποιες δυνάμεις οι συνάδελφοι μας έχουν δώσει, δηλώνουμε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα και την ιδέα της συλλογικής δράσης, ως μόνο μέσω υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε όσους μέχρι τώρα λυμαίνονταν συνδικαλιστικά τα σωματεία, να τους αφήσουμε σήμερα να τα διαλύσουν. Σήμερα που οι εργαζόμενοι τα έχουν πραγματική ανάγκη για να παλέψουν, μέσα από αυτά, για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή τους. Η ΑΣΚΙ δεν πρόκειται να επιτρέψει την περαιτέρω απαξίωση των συνδικαλιστικών μας οργάνων, τον περαιτέρω διασυρμό τους και τον καθορισμό διοίκησης αυτών απ’ το πρωτοδικείο.

Για το λόγο αυτό η ΑΣΚΙ καταθέτει σήμερα συγκεκριμένη πρόταση διεξόδου απ’ την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Πρόταση η οποία μπορεί στοιχειωδώς να εξασφαλίσει τη λειτουργία του συλλόγου για το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις συνδικαλιστικές εκλογές και να αποτρέψει τις περαιτέρω διαλυτικές καταστάσεις που διαμορφώνονται ή άλλες δυσάρεστες εξελίξεις. Πρόταση η οποία απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις, που επιθυμούν να συμβάλουν για το επόμενο διάστημα στην στοιχειώδη λειτουργία του Συλλόγου. Πρόταση η οποία περιλαμβάνει τους βασικούς κανόνες λειτουργίας του συλλόγου (για το διάστημα που απομένει με την υπάρχουσα σύνθεση), τις προτεραιότητες και την ιεράρχηση των ζητημάτων με τα οποία ο Σύλλογος θα πρέπει να ασχοληθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα και φυσικά την ανασύνθεση του προεδρείου του Δ.Σ. στις θέσεις που απ’ το καταστατικό επιβάλλεται και που εξασφαλίζουν τη λειτουργία του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα. Σε αυτή την ανασύνθεση, η ΑΣΚΙ θα αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που της αντιστοιχούν και θα συμβάλει με όσες δυνάμεις διαθέτει, προκειμένου ο σύλλογος να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις του.

Με δεδομένη λοιπόν την ανάγκη ο Σύλλογος να μην οδηγηθεί σε δικαστικές περιπέτειες ούτε σε εσωστρέφεια (ειδικά σε μια περίοδο κορύφωσης της επίθεσης στον κλάδο), αναλαμβάνουμε την ευθύνη σαν μέλη του ΔΣ και προτείνουμε ανασύνθεση των θέσεων ευθύνης, θέτοντας ταυτόχρονα και ένα ελάχιστο πλαίσιο συμφωνίας που θεωρούμε απαραίτητο για τη λειτουργία του συλλόγου. Πλαίσιο λειτουργίας που περιλαμβάνει:

1. Την πλήρη και χωρίς εκπτώσεις τήρηση του καταστατικού του Συλλόγου

2. Τη σύνταξη, το πολύ σε 30 ημέρες, αναλυτικού κανονισμού λειτουργίας του Συλλόγου

3. Την εξωστρέφεια στη δράση του Δ.Σ.

α. Ανάδειξη των απολύσεων σε βασικό πυλώνα δράσης

β. Αγώνας με κάθε τρόπο, για την αποτροπή της εφαρμογής του νόμου για την αξιολόγηση-απόλυση εργαζομένων.

γ. Κινητοποίηση όλων των δυνάμεων για την αποτροπή των νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.

4. Καθημερινή και ουσιαστική λειτουργία του Δ.Σ.

α. Παρουσία των μελών του Δ.Σ. στα γραφεία του Συλλόγου τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του ωραρίου των υπηρεσιών μας για όσους έχουν πλήρη απαλλαγή.

β. Λειτουργία των γραφείων Τρίτη και Πέμπτη μέχρι 19.00, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα παρουσίας στα γραφεία του συλλόγου συναδέλφων οι οποίοι τις πρωινές ώρες εργάζονται.

γ. Δημοσιοποίηση προγράμματος συγκεντρώσεων για το επόμενο, κάθε φορά, 15νθήμερο (τουλάχιστον 3 υπηρεσίες την εβδομάδα).

δ. Καθημερινή πρωινή συνάντηση του Προεδρείου

ε. Εκλογή αντιπροσώπων μέχρι τις 30.5.2014 στις υπηρεσίες ευθύνης του Συλλόγου.

στ. Κατανομή εργασιών και χρεώσεων σε όσα μέλη του Δ.Σ. το επιθυμούν

5. Συνεδριάσεις Δ.Σ.

α. Έκδοση και δημοσιοποίηση των αποφάσεων την επόμενη ημέρα των συνεδριάσεων

β. Συνεδριάσεις σε απογευματινές ώρες με προηγούμενη ενημέρωση μελών του Συλλόγου. Στόχος οι συνεδριάσεις να μετατραπούν από τυπική διαδικασία σε ουσιαστική συνδικαλιστική δράση

6. Οικονομικά

α. Μέτρα για πλήρη διαφάνεια και εξοικονόμηση δαπανών ( πχ κυλικείο)

β. Αποπληρωμή υποχρεώσεων Συλλόγου μέχρι 30.5.2014

γ. Ενεργοποίηση του Δ.Σ. για την ολοκλήρωση ελέγχου της επιθεώρησης

δ. Σύμβαση με λογιστή για λογιστικά, φορολογικά, εργασιακά θέματα

7. Ανασύνθεση ΔΣ

α. Πλήρωση θέσεων Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα, Οργανωτικού Γραμματέα και Ταμία

β. Θέσεις Προέδρου και Ταμία από διαφορετικές παρατάξεις

8. Γενική Συνέλευση άμεσα, με κύριο θέμα το νόμο για την αξιολόγηση και τη λήψη αποφάσεων για τη μη εφαρμογή του.

9. Έκδοση αναλυτικής ανακοίνωσης του Συλλόγου για τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος.

10. Ενεργοποίηση, ουσιαστική λειτουργία SITE Συλλόγου.

Θεωρείται φυσικά αυτονόητο πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου ο Σύλλογος να ανταποκριθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στις δύσκολες υποχρεώσεις που έχει, θα γίνει αποδεκτή. Αυτό που δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον από εμάς, αποδεκτό, είναι να μετατραπεί το ζήτημα που προέκυψε, σε κυρίαρχο ζήτημα της περιόδου. ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΩΣ «ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ» ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. Καλούμε το σύνολο των συνδικαλιστικών δυνάμεων που εκπροσωπούνται στο σύλλογο Αττικής και Κυκλάδων να τοποθετηθούν επί της ουσίας και κυρίως να συμβάλλουν με τη δράση και την παρουσία τους στο να ανταποκριθεί το σωματείο μας, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, στο ρόλο που του αντιστοιχεί.


ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΟ Δ.Σ.

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
Υπάρχουν και καλά, Χριστούγεννα έρχονται… Τονίσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι...
 
Σε συνέχεια ανακοινώσεων που βγαίνουν προσπαθώντας τάχα να ενημερώσουν παραπληροφορώντας, καλούμε...
 
ΑΠΡΙΛΗΣ, 2023 Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. είναι ότι, οτιδήποτε...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                      Αθήνα 15/3/2023 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι...
 
    Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι… Έτσι κλείνει το Δελτίο ΤΥΠΟΥ...
 
Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια  Βιώνουμε μια...
 
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΘΑ και η ΟΛΜΕ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ – 1/3/2023 Σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή το πρώτο που...
 
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Γ.Σ…. και είδαμε το φως το αληθινό..γιατί  είμαστε προπέτες...
 
Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022 Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα....
 
Στάσου… bonus pass!   Γκώσαμε σε pass κάθε λογής (δεν πήραμε...
 
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ BONUS Επειδή μας λένε ότι είμαστε συνέχεια του όχι...
 
  Προσοχή το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε …. ψαγμένα;; παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!! Το...
 
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!! Γιατί η γνώση οπλίζει : ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν...
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αλλάζουν...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ 36ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ...
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
Συνάδελφισσες –οι, Για πρώτη φορά, μέσα στον βίο μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, η Ομοσπονδία έχει κηρύξει επαναλαμβανόμενες στάσεις...
 
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ!!! 24/11/2020 & 26/11/2020 Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt