ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΚΑΚΛΑΔΙΚΑ ΝΕΑ
27 Ιανουαρίου 2023

Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022

Στο Γ.Σ. έχει αποφασιστεί η ανάρτηση των γραπτών απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των Γενικών Συμβουλίων στο site της Ομοσπονδίας, απόφαση που μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξή μας αποφάσισε να αναρτά τις τοποθετήσεις των γενικών συμβούλων μας, προς γνώση των συναδέλφων.

Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022

Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει γίνει κανόνας η μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, η αύξηση της φτώχειας και των ανισοτήτων, η υπερχρέωση και ο κίνδυνος λουκέτων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καταπάτηση δημοκρατικών αρχών, θεσμών και δικαιωμάτων, μέχρι και αστυνομία ανέργων αποχτήσαμε σήμερα.

Σαν παράταξη σε όλα τα Γ.Σ. εκφράζουμε τις θέσεις μας για τη φορολογική πολιτική , στην κατεύθυνση ΚΑΙ της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

Η προηγούμενη βδομάδα ήταν η βδομάδα του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ…

Ενός προυπολογισμού που αγνοεί επιδεικτικά ότι ένας στους τρεις πολίτες κινδυνεύει από ακραία φτώχεια. Ενός προϋπολογισμού που συνεχίζει τη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων και οδηγεί τα αδύναμα στρώματα σε ανθρωπιστική κρίση.

Και ενώ η φτώχεια αυξάνεται, οι δικαιούχοι των επιδομάτων μειώνονται.

Πώς το κατάφερε ο «νοικοκύρης» Υπουργός μας αυτό το θαύμα; Πλαγιοκοπήσανε επιδόματα και μειώσανε με κάθε τρόπο δικαιούχους και επιδόματα.

Χιλιάδες δικαιούχοι μιας σειράς επιδομάτων ΤΑ έχασαν λόγω αύξησης αντικειμενικών αξιών.

Μεγάλη μαγεία η σκέψη  της σύνδεσης των επιδομάτων με τις αντικειμενικές αξίες . Η θέση της ΠΟΕ;;;

Στον Φαύλο κύκλο αναδιανομής του εισοδήματος από τα χαμηλά και μεσαία στρώματα προς τους λίγους και ισχυρούς, ανακοινώθηκε επίδομα του ενός κουλουριού την ημέρα, 70 λεπτα (!) για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό, προδιαγράφοντας τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής στέλνοντας ξανά τον κόσμο στους λογιστές για την πλατφόρμα και ξεχνώντας ότι στα μικροχωριά δεν υπάρχουν σουπερ μαρκετ.

Με βάση τα στοιχεία του προϋπολογισμού, το Δημόσιο Ταμείο έχει πολύ αυξημένα έσοδα από τους έμμεσους φόρους λόγω της ακρίβειας (6,7 δισ. συνολικά από τα οποία 4,1 δισ. είναι από ΦΠΑ). Πρόβλεψη δηλ.για ακόμη περισσότερα έσοδα από ΦΠΑ,ΤΟ 2023 επιπλέον 800 εκ. των φετινών, 2022, μείωση των δαπανών για την υγεία και την πρόνοια εν μέσω πανδημίας, στεγαστικής κρίσης, κρίσης ακρίβειας.

Κρατάμε όμως ενός λεπτού σιγή μέσα στην ΑΔΕΔΥ ΟΛΟΙ για τον θάνατο του εντεκάχρονου μαθητή στις ΣΕΡΡΕΣ λες και δεν είναι αποτέλεσμα αυτών των περικοπών όλα αυτά.

Και Από τα ΥΠΕΡκέρδη των διυλιστηρίων που φτάνουν τα 3 δις, η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ.

Αλήθεια ποιος σκέφτηκε τον όρο υπερκέρδη υπάρχει τέτοιος όρος ..φορολογικά μιλάμε για υπερκέρδη η  για κέρδη επιχειρήσεων;;; την αισχροκέρδεια με την δημιουργία υπερεσόδων  ονομάζουμε υπερκέρδος;;; ΩΣ ΠΟΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ Η ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ…

Σαν σωματείο δυστυχώς δεν έχουμε πάρει θέση για τίποτε λες και πρόβλημα δεν υπάρχει και ας είμαστε υποτίθεται η Ομοσπονδία που θα έπρεπε να φέρνει και προτάσεις για όλα αυτά,. Λέξη για την αναλγησία του Υπ. Οικονομικών, για την απώλεια επιδομάτων, απαλλαγών,  ΚΑΙ μείωση κοινωνικών παροχών  από αυτές τις φορολογικές διατάξεις.

Υποστελέχωση υπηρεσιών. Συνθήκες υπηρεσιών. Διεκδίκηση Π.Δ και ελεγκτικού επιδόματος στο ΥΠΟΙΚ.

Σαν παράταξη έχουμε πολλές φορές παλι τονίσει ότι η επόμενη μέρα για τον κλαδο μας, είναι εντελώς διαφορετική … Ο κλάδος διαλύεται οδηγείτε σε ΓΕΦ, δημόσια ΚΕΠ η σημεία υποστήριξης η όπως άλλως θέλουν να τα ονομάσουν. Οι συνάδελφοι στις Δ.Ο.Υ. είναι πλέον σε απόγνωση σε όλες τις Δ.Ο.Υ., με μεγαλύτερο πρόβλημα  σαφώς, στις Δ.Ο.Υ ΑΤΤΙΚΗΣ  και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ερώτημα που θέλει απάντηση είναι για ποιο λόγο πάνε να διαλύσουνε τις μονάδες μας με αυτό τον τρόπο;;;

Το καθεστώς απαξίωσης των Δ.Ο.Υ. και όλων των μονάδων των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο ΥΠ.ΟΙΚ. εντείνεται με την συνεχή υποβάθμιση τους με υποστελέχωση, έλλειψη προσωπικού, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προβληματική ψηφιοποίηση  που μεγεθύνει τον όγκο της δουλειάς κλπ.

Οι συνεχιζόμενες πολιτικές των περικοπών έχουν επιβάλλει την μείωση των εργαζόμενων στο δημόσιο. Στα στοιχεία που έδωσε ο κ. Βορίδης στη δημοσιότητα για τις δικές μας υπηρεσίες από το 2020 ως τώρα, όχι το 1 προς 1 αλλά ούτε το τρία προς ένα δεν τηρείται , αποτέλεσμα αυτού σήμερα να υπάρχουνε Υπηρεσίες που λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό. Με τεράστιο όγκο υποθέσεων να διαχειριστούν και κίνδυνο να επωμιστούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες λόγω παραγραφών, όπως τονίζεται σε συνεδριακή μας απόφαση για τις κτηματικές υπηρεσίες … επιβάλλεται ο αγώνας για την τηρηση του 1 προς 1 για τις αποχωρήσεις που ηδη έχουν συντελεστεί και  με σκεψη τις επικείμενες αποχωρήσεις που θα είναι πάρα πολλές αν και για αυτές δεν νοειται προβλεψη.

Για τον διαγωνισμό φιάσκο θα πρέπει να ζητήσουμε στη συνάντηση να μάθουμε πως δικαιολογούν  το χαμηλό ποσοστό επιτυχόντων οφείλεται σε κάποια αστοχία σχεδιασμού και υλοποίησης του γραπτού διαγωνισμού όπως επί παραδείγματι στην ορισθείσα απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, συνολική βαθμολογία και αρνητική βαθμολόγηση ή και στα θέματα που επιλέχθηκαν ανά εξεταστέο μάθημα που γίνεται και λόγος για επανάληψη παλιότερων θεμάτων ; Αν οφείλεται σε κάτι τέτοιο έχουν σκοπό σκέφτονται, εξετάζουν το ενδεχόμενο μείωσης της ορισθείσας απαιτούμενης βαθμολογίας βάσης, συνολικής βαθμολογίας ή και της αρνητικής βαθμολόγησης προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις της Α.Α.Δ.Ε.;

Αφού δείχνουν καλή διάθεση.

Για αυτό το λόγο και εμείς, όπως είπε και ο Αποστόλης, υιοθετούμε αυτό το κείμενο που έστειλαν οι συνάδελφοι, όχι συνάδελφοι, οι διαγωνιζόμενοι που θεωρούνται ότι έχουν αποτύχει, γιατί είναι ένα μεστό κείμενο.

 Ερχόμαστε για πολλοστή φορά να μιλήσουμε για την προχειρότητα αλλαγής των δομών μας, την πρόχειρη δημιουργία των ΕΛΚΕ, του τεράστιου όγκου υποθέσεων που έχουν χρεωθεί σε κάθε ελεγκτή και για την χρέωση ακόμη και την τελευταία στιγμή προτεροποιημένων υποθέσεων και ακούμε από παρατάξεις ,  ότι από το νέο χρόνο οι προτεραιοποιήσεις θα δίνονται το Γενάρη, με προφορική βέβαια δέσμευση, Ακούσαμε τώρα προφορική πάλι δέσμευση για τις προτεροποιήσεις.

Θα παρακαλούσαμε να τα εξαγγέλουν αυτά, προς υπεράσπιση της Διοίκησης, εφόσον υπάρχει γραπτή τροποποίηση, γιατί έτσι έκαναν και με την εφαρμογή των ΕΛΚΕ, είχαν προφορική πληροφόρηση ότι θα παραμείνει ο έλεγχος στο κύτταρο που είναι η Δ.Ο.Υ. (ΔΕΙΤΕ: https://askieforiakwn.gr/kladikanea/anakoinoseisaski/enimerosi-as-poyme-kai-alitheies/  )  και να τι συμβαίνει    στις υπηρεσίες μας, η πλήρης διάλυση που με την δημιουργία των ΚΕΒΕΙΣ και των μονάδων ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ η κατάσταση θα ενταθεί ακόμη περισσότερο. Σαν παραταξη είμαστε η μονη που είχαμε πρόταση με την εξαγγελία της δημιουργίας των ΕΛΚΕ, να αγωνιστούμε για την λειτουργία του τμήματος ελέγχου μεσα στις Δ.Ο.Υ. ΜΕ την εφαρμογή του νόμου του Π.Δ. 16/89,ώστε να παραμείνει κομμάτι του ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. γιατί είναι πραγματικότητα ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει ελεγκτες και οι περισσότεροι να μην πω όλοι οι συνάδελφοι ασχολούνται με τον προσωρινό έλεγχο,  και αρκετοί με τον προληπτικό και ζητούσαμε την τακτοποίηση τους πριν την κανονιστικη λειτουργιας ΕΛΚΕ,σε αντίστοιχα περιγράμματα θέσης …και δεν πειθόμασταν από τοτε εν μεσω πανδημίας, σε αυτά που μας έλεγε η πλειοψηφία της διοικησης της ΠΟΕ για την προφορική δέσμευση που είχαν ότι θα παραμείνει κομματι ελέγχου στις Δ.Ο.Υ …γεγονός που τους οδηγησε να φέρουν προτάσεις μέσα στο 2022 που ήδη ξεκινουσε η λειτουργία των ΕΛΚΕ. 

Ελπιδα δημιουργεί, από ότι μαθαίνουμε, σύμφωνα με έγγραφα της διοίκησης, ότι θα εκδοθούν εντολές ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. μέσα για επεξεργασία Δ.Π. και ΧΩΡΙΣ ΑΓΓΥΛΩΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μεσα στα αιτήματα μας ΝΑ ΠΡΟΤΆΞΟΥΜΕ ΤΟΝ χαρακτηρισμό όλων των συναδέλφων που ασχολούνται με επεξεργασίες τέτοιες και ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΕΣ καταστάσεων  ως ελεγκτών.

ΓΙΑ ΤΙ να πρωτομιλήσουμε μέσα στον χώρο μας:  για τους κινδύνους που προκύπτουν για τους συναδέλφους μας  που υπηρετούν στις κτηματικές υπηρεσίες;;   είναι συνεδριακή διαπίστωση.

Για τις στεγάσεις των υπηρεσιών μας σε ακατάλληλα κτίρια, χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη μεταστέγαση της Α΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών και του κινδύνου του κτιρίου για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.

Για την μη εφαρμογή του ν. 3850/10 για γιατρό εργασίας, για το κυνηγητό από τις περιφέρειες στους συναδέλφους για ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ

Για τις ανώνυμες καταγγελίες και τον χειρισμό τους,

Για τις διαρροές στον τύπο με στόχο την απομείωση του έργου μας  και την μη αντίδραση της Διοίκησης, Καθώς και για τα φαινόμενα μη ενημέρωσης των κατασταλτικών υπηρεσιών επι της ισχύουσας νομοθεσίας και την σύλληψη των συναδέλφωνα μας;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ … ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ;; ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΕ Γ.Σ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΟΧΙ ;;; τι καναμε…

Ευχαριστώ Ρένα που απάντησες πως έγινε η συνάντηση με τον κο Θεοδωρικάκο, είναι καταγεγραμμένο.

Για τον εμπαιγμό επί της κανονιστικής, για τις μετατάξεις των συναδέλφων των καθαριστριών, να μιλήσουμε και για αυτό;

Για την Απαξίωση της Διοίκησης της ΑΑΔΕ απέναντι στον κλάδο και την απουσία εύρεσης λύσεων για τα προβλήματα των υπηρεσιών που είναι πλέον καθημερινότητα;; για το ότι αντιμετωπίζουμε σειρά αυθαιρεσιών της Διοίκησης όλης της διοίκησης, όχι του κου Πιτσιλή, καταστρατηγώντας ακόμα και τις δικές της κανονιστικές με την  παράτυπη απόσπαση τεσσάρων εφοριακών, από την Δ.Ο.Υ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας ΠΟΥ δείχνει πραγματικά την μέθοδο και την τακτική που θα ακολουθεί και τον τρόπο που θα πλήττει τα ανθρώπινα και εργασιακά μας δικαιώματα η Διοίκηση;;. 

Για τι από όλα;;;….

Πιέσαμε σαν παράταξη για να κατατεθούν και  χαιρετίζουμε τις σχετικές ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή και για το θέμα των απολύσεων των συναδέλφων μας καθαριστριών και για το ζήτημα της Προσωπικής Διαφοράς καθώς και για τις άστοχες και αδικαιολόγητες μετακινήσεις των συναδέλφων μας από τα Ιωαννινα τάχα για παραγραφές, που όλοι γνωρίζουμε ότι οι παραγραφές έχουν ημερομηνία 31/12 και οι αποσπασεις τους από Νοέμβρη ως Μάη, καθώς και για τον διαγωνισμό κοροιδια πρόσληψης στην ΑΑΔΕ.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ τις ερωτησεις αυτές, ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ

ΝΑΙ στην ενότητα του κλάδου με την απόδοση της Προσωπικής διαφοράς σε όλους τους νέους συναδέλφους., Το ζήτημα των συναδέλφων, οι οποίοι δεν υπάγονται στο καθεστώς της προσωπικής διαφοράς, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για το σωματείο μας. Σαν παράταξη προτείναμε να εντείνουμε τις προσπάθειες πίεσης προς την πολιτική ηγεσία και πιέσαμε μέσα στον προγραμματισμό κινητοποιήσεων, να ενταχθεί και η κατάληψη των γραφείων  του Υπ.Οικ. γεγονός που είχε γίνει και από εμάς παλιότερα και από την ΑΔΕΔΥ όμως αντιμετωπίσαμε την άρνηση και όχι μόνο

Σαφώς υπέρ του ελεγκτικού επιδόματος που έχει σταλεί και σαν πρόταση. Σαφώς υπέρ και όχι μόνο για αυτούς. Να δούμε πως μπορούμε να το επεκτείνουμε και σε όλους τους τομείς και σε όλες τις μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Τώρα μια ερώτηση, γιατί λένε πολλά, κάνουν ερωτήσεις, έκανε ο φίλος μου ο Καλαμπούρας ερώτηση τι κάνανε στα Γιάννενα, στο Σύλλογο Ιωαννίνων με το που το μάθανε, τι κινήσεις μελετήσανε, (τις οποίες τις ξέρουμε όλοι βέβαια τι κινήσεις κάνανε).

Εγώ θα κάνω λοιπόν την ερώτηση: Την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΔΟΥ κάποιοι που την έχουνε συνδέσει; Στα παλαιά των υποδημάτων τους; Πότε ενημερώσανε την Εκτελεστική για τις μεταθέσεις;

Γιατί εγώ προσωπικά και δεν ξέρω αν είμαι η μόνη, το έμαθα από τη διαμαρτυρία των συναδέλφων μέσω του Συλλόγου των Ιωαννίνων, έτσι για να καταλάβουμε πως λειτουργούμε και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και την ενημέρωση που δίνουμε.

Ως προς τα περιγράμματα θέσης εργασίας. Να αφήσουμε την καραμέλα των παράλληλων καθηκόντων και για το πρόβλημα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και για τα λοιπά.

Ας αντλήσουμε γνώση από την όμορη Ομοσπονδία τελωνειακών, την μόνη όμορη Ομοσπονδία που έχει διαφορετική θέση και αγωνίζεται κατά του εκτρώματος του μισθολογίου Πιτσιλή, ακολουθώντας τη γραμμή σύσσωμα της αντιπολίτευσης της Βουλής, που θεώρησε αυτό το μισθολόγιο ως μισθολόγιο του διαίρει και βασίλευε.

Σε αυτούς κανεις δεν βρίσκεται στα 100 και  150 ευρώ και στα 370 ευρώ πλην των νέων προσλήψεων.. θεσπίστηκαν περιγράμματα υπεύθυνων γραφείων 850  ευρω κλπ κλπ που τα έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα σαν παράταξη.. τουλάχιστον ας δούμε τώρα πως μπορούμε να καταφέρουμε με αυτά που ανέφερα παραπάνω να χαρακτηριστούν οι συνάδελφοι μας όλοι ως εν δυνάμει ελεγκτές που είναι και αλήθεια και ας αγωνιστούμε να πάρουν αυτά που πραγματικά πρέπει και να πάψουμε να δικαιολογούμε την εφαρμογή του διαίρει καιβασίλευε που έχει καθιερωθεί.. ως προς τους διαχειριστές των Δ.Ο.Υ και των συναδέλφων μας στα ΓΕΦ, την κατάφωρη αυτή αδικία ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΧΘΕΣ…

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ αυτών ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ είναι καλυμμένοι με τα χρήματα της προσωπικής διαφοράς που έπαιρναν την προηγούμενη της εφαρμογής του μισθολογίου, όπως και η πλειονότητα άλλωστε των συναδέλφων που χαρακτηρίστηκαν έμπειροι συνάδελφοι των 600 ευρώ που δεν είδαν καμιά αύξηση, γιατί το ποσό αυτό καλυπτόταν από την προσωπική διαφορά.. Για ηθική αποκατάσταση περισσότερο αυτό ΣΗΜΕΡΑ  και  μελλοντικά όταν με το καλό βγούν σε σύνταξη αν έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους, να πάρουν κάτι  περισσότερο προτείνουμε δράση για  την λύση άμεσα αυτών των αδικιών και προτείνουμε την παροχή στατιστικών στοιχείων επί των αυξήσεων που δόθηκαν ανά ΒΘΕ σε πόσους συναδέλφους  και σε πόσους έμεινε μετά την εφαρμογή του μισθολογίου υπόλοιπο προσωπικής διαφοράς , στατιστικά που θα έπρεπε μια ΣΟΒΑΡΗ Ομοσπονδία να έχει στα χέρια της για εξαγωγή πραγματικών συμπερασμάτων.. πρόταση που την είχαμε ξαναφέρει και δεν είχατε αντίρρηση ..

Μοριακό σύστημα -κανόνες μεταθέσεων και μετακινήσεων.

Και αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει και υπάρχει δουλειά από παλιά που μπορούμε να πατήσουμε .. αλλά είναι πιο εύκολο γιατί θέλουμε να αποφύγουμε την δημιουργία ομάδων εργασία καταστρατηγώντας το καταστατικό λειτουργίας μας, με συμφωνία της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΠΟΕ να ερχόμαστε και να ξαναερχόμαστε με την ίδια θεματολογία και σποραδικές προτάσεις που μπορεί να γίνουν καλύτερες αναμασημένες και ποτέ  επεξεργασμένες..

Θα σταθώ σε κάτι που είπε η Ρένα, ότι έκανε πρόταση να διεκδικήσουμε με μικρό επιτόκιο δάνειο από το Μετοχικό Ταμείο, για τους συναδέλφους μας που βγαίνουν σε σύνταξη.

Αλήθεια συνάδελφοι; Συνεδριακή απόφαση πρόταση της ΑΣΚΙ δεν ήταν και η  χορήγηση άμεσα του 50% του ΕΦΑΠΑΞ. Σας έστειλα έγγραφο, σας ενόχλησα δυο – τρεις φορές στις εκτελεστικές. Στο 10ο μήνα το ξαναπήραμε απόφαση και το φέραμε, δεν κινήθηκε.

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου να μας δώσουν το δυναμολόγιο. Το προάσπισα στην πρώτη συνάντηση με τον κ.Θοδώρου και τον κ.Σαΐτη, τη στιγμή που θέλουμε την καθαρότητα των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

         Μας είπανε τότε, αν θυμάστε καλά, τι τα θέλουμε τα στοιχεία. Δεν βγήκε κανείς να συνηγορήσει να μας τα δώσουνε, όταν ανέφερα αυτή την πρόταση. ( ΔΕΙΤΕ:  https://askieforiakwn.gr/enimerosi/aski-protaseis-sto-g-s-tis-poe-d-o-y-tis-14-07-2021/  )

Χάρηκα πάρα πολύ όμως γιατί στη συνέλευση του Συλλόγου Αττικής ο συνάδελφος Δερλερές είπε ότι είναι και πρόταση της παράταξής του. Ας αγωνιστούμε μαζί να πάρουμε και το δυναμολόγιο. Από εκεί θα βγάλουμε χρήσιμα αποτελέσματα, ό,τι στατιστικά διαθέτει η ΔΟΥ είναι προς όφελος των συναδέλφων

Τώρα και τελειώνω, για το μπόνους. Αυτό το πρόβλημα με το μπόνους εμείς το βάζαμε εν τη γενέσει του …και επανειλημμένα στα όργανα …. αλλά είχατε πάλι πληροφόρηση δεν ξέρω από πού, όπως για όλα, ΌΤΙ θα το διορθώναμε νάτο τώρα που έγινε γεγονός. (ΔΕΙΤΕ: https://www.facebook.com/groups/1788020764667780/permalink/2862854917184354 )

Το βάζαμε όμως, ας έρθουμε στα παλιά πρακτικά να δούμε τι λέγαμε και τι έλεγε ο καθένας. Ως προς τις μητέρες υπάρχει ο νόμος, στέκομαι σε αυτά που λέει ο Αποστόλης, δεν στέκομαι μόνο στο μπόνους ως προς τις εγκυμονούσες, στέκομαι και στα Π.Θ.Ε., γιατί ξέρω και περίπτωση που προσπάθησαν να αλλάξουν περίγραμμα θέσης σε συνάδελφο που γύρισε από εγκυμοσύνη βάζοντας την σε κατώτερο.

Η ίδια όμως είχε τσαγανό και πάτησε στα ποδάρια της και κατάφερε αυτά που ήθελε.

Έχουμε πολλά θέματα να αγωνιστούμε εάν θέλουμε.

Εμείς τείναμε χέρι σε όλους που είναι κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και αυτών που αντιμετωπίζει ο κλάδος, σε όλες τις παρατάξεις και στη ΔΑΣ και στην ΑΚΕ να συνεργαστούμε με ένα μίνιμουμ πρόγραμμα, αυτό είναι δημοκρατία, να συνεργαστούμε, προς όφελος των συναδέλφων.

Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ :ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΣ. ΤΗΣ 20-12-22

 

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
ΑΠΡΙΛΗΣ, 2023 Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. είναι ότι, οτιδήποτε...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                      Αθήνα 15/3/2023 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι...
 
    Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι… Έτσι κλείνει το Δελτίο ΤΥΠΟΥ...
 
Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια  Βιώνουμε μια...
 
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΘΑ και η ΟΛΜΕ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ – 1/3/2023 Σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή το πρώτο που...
 
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Γ.Σ…. και είδαμε το φως το αληθινό..γιατί  είμαστε προπέτες...
 
Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022 Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα....
 
Στάσου… bonus pass!   Γκώσαμε σε pass κάθε λογής (δεν πήραμε...
 
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ BONUS Επειδή μας λένε ότι είμαστε συνέχεια του όχι...
 
  Προσοχή το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε …. ψαγμένα;; παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!! Το...
 
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!! Γιατί η γνώση οπλίζει : ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν...
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αλλάζουν...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ 36ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ...
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
Συνάδελφισσες –οι, Για πρώτη φορά, μέσα στον βίο μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, η Ομοσπονδία έχει κηρύξει επαναλαμβανόμενες στάσεις...
 
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ!!! 24/11/2020 & 26/11/2020 Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες Θεωρούμε ότι δικαιούστε αντικειμενική ενημέρωση σε ότι αφορά...