ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑΚΛΑΔΙΚΑ ΝΕΑΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ
1 Δεκεμβρίου 2021

ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ (και θα συνεχίσουμε)!!!

Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων.

Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα οποία:

 • Απορρίπτουν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.
 • Αγωνίζονται ενάντια στην βαρβαρότητα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
 • Αγωνίζονται για μια διαφορετική λειτουργία των συνδικαλιστικών μας οργάνων, με αξιοκρατία, διαφάνεια, δημοκρατία και αποφυγή παραγοντισμού κάθε είδους. Ενάντια σε λογικές διαπλοκής και συνδιαχείρισης με εξουσίες κάθε είδους.

Στη σημερινή συγκυρία θεωρούμε ελάχιστο πλαίσιο κοινής δράσης:

 • Τη θεμελιωμένη αντίθεσή μας στη λειτουργία της ΑΑΔΕ.
 • Την εξομοίωση των μισθών και τη σταδιακή ανάκτηση των απωλειών από το 2011 και μετά.
 • Τον αγώνα ενάντια στην ατομική ‘’αξιολόγηση’’, στα ατομικά συμβόλαια, τα περιγράμματα θέσης και τη σύνδεσή τους με το μισθό. Τον Αγώνα κατά της διάσπασης του κλάδου με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.
 • Τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των φορολογικών υπηρεσιών, σε όλες τις εκφάνσεις, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και σχέσεων.
 • Την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών έτσι όπως μέσα και από τη συνδικαλιστική δράση αποτυπώνονται. Τον αγώνα για την δημοκρατική λειτουργία των συνδικαλιστικών μας οργάνων.

 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΚΙ Εφοριακών:

 • Λέμε ΟΧΙστην λειτουργία της Φορολογικής Διοίκησης  κάτω από το καθεστώς Ανεξάρτητης Αρχής.
 • Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστεγια την καθιέρωση δημοκρατικών, ενιαίων, διαφανών και δίκαιων λειτουργιών στη Φορολογική Διοίκηση της χώρας.
 • Λέμε ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και υποκειμενικότητα των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε για δημοκρατική, αξιοκρατική, διαφανή, με ενιαίους κανόνες λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και αναβάθμιση του ρόλου τους ώστε να περιέλθουν στην αρμοδιότητά τους όλες οι μετακινήσεις, μεταθέσεις και αποσπάσεις εργαζομένων σε όλη τη φορολογική Διοίκηση.

 • Προτεραιότητά μας η βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών και σχέσεων. Το πενθήμερο και το οκτάωρο είναι αδιαπραγμάτευτα.
 • Λεμε ΟΧΙ στην διάλυση των ΔΟΥ με την δημιουργία Ελεγκτικών Κέντρων πρώτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλοι οι υπάλληλοι εν δυνάμει ελεγκτές, ΦΥΤΩΡΙΟ του ελέγχου.
 • Λέμε ΝΑΙ στην εξάλειψη των αδικιών του νέου μισθολογίου, με την διεκδίκηση του δικού μας σχεδίου μισθολογίου των τριών Ομοσπονδιών, εξομοίωση των μισθών, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, και τη σταδιακή αποκατάσταση των απωλειών. ΝΑΙ στην ενότητα του κλάδου με την απόδοση της Προσωπικής διαφοράς σε όλους τους νέους συναδέλφους.
 • Λέμε ΝΑΙ στην αποτίμηση έργου σε επίπεδο οργανικής μονάδας.
 • Λέμε ΟΧΙ στην ατομική αξιολόγηση στην αξιολόγηση που στηρίζεται στη θεωρία των ημετέρων και των κολλητών και στη σύνδεση μισθού με τα περιγράμματα θέσης.
 • Είμαστε απέναντι στη Διαφθοράκαι την αντιπαλεύουμε χωρίς καμία ανοχή.
 • Αγωνιζόμαστε για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένωνκαι τη διεύρυνση της δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους στο πλαίσιο του γενικότερου μετασχηματισμού της κοινωνίας.
 • Μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες εκφράζουμε τις θέσεις μας για τη φορολογική πολιτική , στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και της καθιέρωσης ενός φορολογικού συστήματος που θα προστατεύει τους έχοντες ανάγκη και θα φορολογεί τον πλούτο.

Αγαπητές-οι, Συναδέλφισσες-οι

          Οφείλουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κατανοήσουμε ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Οι προσπάθειες της διοίκησης και διάφορων άλλων κέντρων (ακόμα και συνδικαλιστικών), να δημιουργήσουν τεχνητούς διαχωρισμούς μεταξύ των εργαζομένων, με το μισθολόγιο, βαθμολόγιο και την αξιολόγηση, δεν είναι τυχαίες. Η υλοποίηση των σχεδίων τους όμως περνάει μέσα από την δική μας διάσπαση. Μέσα από την αναζήτηση των εχθρών μας στο διπλανό γραφείο, στους μεγαλύτερους ή μικρότερους σε ηλικία συναδέλφους, στις νευραλγικές ή «λιγότερο σημαντικές» ειδικότητες, στους έχοντες περισσότερα ή λιγότερα προσόντα κλπ κλπ

          Η απάθεια και η μη συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου μας δεν αποτελεί λύση. Πρέπει οι εργαζόμενοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να οργανώσουν και να συντονίσουν την δράση τους. Η συμμετοχή μας στο συνδικαλιστικό κίνημα, ο έλεγχος της εκάστοτε εξουσίας και οι αγωνιστικές διεκδικήσεις-κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος, για όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

  ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ Γ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. (ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ)

Γνωρίζουμε όλοι και είναι η πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ ότι με τους προγραμματισμένους σαρωτικούς ελέγχους η ΑΑΔΕ θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανακωχή με τη φοροδιαφυγή λόγω πανδημίας, (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με τις εντολές που έχει δώσει ο κ. Πιτσιλής, οι έλεγχοι θα διενεργούνται καθημερινά από κλιμάκια ελεγκτών των ΔΟΥ με τη συνδρομή υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους και από συνεργεία της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) και τελωνειακούς υπαλλήλους, τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες, ακόμη και στις επίσημες αργίες και θα στοχεύουν κυρίως στον εντοπισμό παραβάσεων που αφορούν στη μη έκδοση ή στην ανακριβή έκδοση αποδείξεων και λοιπών φορολογικών στοιχείων (δηλ. ύπαρξη και λειτουργία και μικτών συνεργείων ελέγχου).

Επειδή με όλα αυτά διαπιστώνουμε ότι κατηγοριοποιούνται οι υπάλληλοι με διαφορετικό τρόπο μέσω των Π.Θ.Ε., στην συγκεκριμένη περίπτωση, παρόλο που παράγουν την ίδια ακριβώς εργασία στις ίδιες συνθήκες, με ότι αυτό συνεπάγεται… και πιθανόν και με τα ίδια προσόντα, απαιτώντας από τους συναδέλφους των Δ.Ο.Υ. να καταβάλλουν πολλαπλή προσπάθεια.

Επειδή το Π.Δ. 16/1989 είναι εν ισχύ και σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.16 παρ.5: Οι παραπάνω αρμοδιότητες (δηλ.του ελέγχου), κατανέμονται στα γραφεία ως εξής:

α) Γραφείο τακτικού ελέγχου: Με αρμοδιότητα …….β) Γραφείο προσωρινού και προληπτικού ελέγχου: Με αρμοδιότητα τον προσωρινό έλεγχο στη φορολογία εισοδήματος και στα λοιπά φορολογικά αντικείμενα καθώς και τον έλεγχο για τη διαπίστωση της εφαρμογής των διατάξεων του Κ.Φ.Σ. σύμφωνα με τις ισχύουσες εκάστοτε διατάξεις.

Επειδή με την τροποποίηση της κανονιστικής των Π.Θ.Ε., διαπιστώθηκε και η θέσπιση νέων Περιγραμμάτων Θέσεων Εργασίας,

Επειδή δυστυχώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποβάθμισης του ρόλου των Δ.Ο.Υ. και δυστυχώς και της μετατροπής τους σε ΓΕΦ : προτείνουμε την την θέσπιση νέων περιγραμμάτων θέσεων εργασίας με την δημιουργία ταυτόχρονα Γραφείου ΜΕΡΙΚΟΥ ελέγχου (Προληπτικού-Προσωπικού) στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ.

Αγαπητές-οι, Συναδέλφισσες-οι, αναζητήστε στην Γραμματεία των Υπηρεσιών σας την ανακοίνωση μας : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. η διαβάστε από το site μας ακολουθώντας το link: https://askieforiakwn.gr/kladikanea/anakoinoseisaski/enimerosi-as-poyme-kai-alitheies/?fbclid=IwAR3_vu0R3vkELUp73ib0EK-MOn5x5SPXztlgl2angJoBGAGiR5mqWCctg9c

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ

ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Καθώς υλοποιείται η πρόσφατη ασφαλιστική μεταρρύθμιση που νομιμοποιεί τα απλήρωτα 10ωρα και το νόμο για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης, είναι η πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ ότι ένα ανεξέλεγκτο μπαράζ ανατιμήσεων στήνεται ήδη στην αγορά.

Το κύμα ακρίβειας ήδη έχει γίνει αισθητό στην τσέπη των καταναλωτών. Ρεύμα, φυσικό αέριο και καύσιμα εκτοξεύονται, και τα βασικά και διαρκή καταναλωτικά αγαθά ήδη βρίσκονται σε τροχιά ασυγκράτητου πληθωρισμού.

Το ποσό της προσωρινής σύνταξης, που δίνεται, είναι μηδαμινό δεν επαρκεί, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και το κλίμα ανατιμήσεων που επιδεινώνει την κατάσταση, είναι περισσότερο από προφανές ότι οι ανάγκες των συναδέλφων μας, συνεχώς θα μεγαλώνουν και η κατάσταση που διαμορφώνεται δεν τους βοηθά να ξανασταθούν στα πόδια τους μετά την συνταξιοδότηση.

Επίσης είναι γνωστό ότι με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση του Ν.4670/2020, ανακοινώθηκε πανηγυρικά, ότι πλέον με την απονομή της κύριας σύνταξής του, ο ασφαλισμένος, θα λαμβάνει σε άμεσο χρόνο και το εφάπαξ που δικαιούται και όχι μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία και αναμονή.

Όλα τα ΜΜΕ προέβαλαν την προκαταβολή του 50% του εφάπαξ με την αίτηση συνταξιοδότησης χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάτι …,

Επειδή είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη,

Επειδή οι συνθήκες είναι τέτοιες που συνάδελφοι μας θα αντιμετωπίσουν και πρόβλημα επιβίωσης,

Επειδή είναι ένα μέτρο που ο ίδιος ο υπουργός εργασίας έκρινε δίκαιο και το είχε εξαγγείλει…

Ζητάμε από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης, τα οποία επιβάλλεται συνεχώς να διευρύνονται και να αναπροσαρμόζονται καλύπτοντας μέρος των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν, να προχωρήσουν ταχύτατα τις διαδικασίες και τις σχετικές αποφάσεις για την απόδοση της προκαταβολής, τουλάχιστον του 50% του εφάπαξ , στους συναδέλφους μας που προχωρούν στην συνταξιοδότηση τους και σαφώς και σε όλους όσους εκκρεμεί η απόδοση του δικαιούμενου εφάπαξ.

 ΠΡΟΤΑΣΗ  ΑΣΚΙ  ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ  ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Με την εφαρμογή των κανονιστικών της τοποθέτησης των υπαλλήλων στα Π.Θ.Ε. παρατηρήθηκαν πολλά φαινόμενα αυθαιρεσίας και ταυτόχρονα αντίδρασης συναδέλφων με την υποβολή ενστάσεων.

Επειδή το πρόβλημα θα είναι διαχρονικό και μελλοντικά θα είναι πιο οξυμένο, είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ, η καθιέρωση διαδικασίας δημοσιοποίησης καταστάσεων που θα εμφανίζουν το δυναμολόγιο, την πληρότητα και τα κενά των υπηρεσιών έτσι ώστε να περιοριστεί η αυθαίρετη επίκληση των υπηρεσιακών αναγκών.

 Ένταξη των μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων εντός του νομού καθώς και κάθε υπηρεσιακής μεταβολής των υπαλλήλων, στην αρμοδιότητα του ΥΣ.

Καθιέρωση ενιαίων κανόνων αντιμετώπισης των αιτημάτων των συναδέλφων, έτσι ώστε να εδραιωθεί ένα αίσθημα δικαίου αξιοκρατίας και διαφάνειας.

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ

Η μνημονιακή κατάρρευση των μισθών μας και των συντάξεων η οποία δεν μπορούσε να προβλεφθεί κατά την χρονική περίοδο σύναψης των στεγαστικών μας δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε συνδυασμό με την εκχώρηση του ποσού των δόσεων αυτόματα από την μισθοδοσία μας και τη σύνταξη μας, έχει δημιουργήσει σε πολλές οικογένειες συναδέλφων σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ειδικά σε αυτούς που το οικογενειακό τους εισόδημα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το μισθό τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Ειδικές ρυθμίσεις για διαχωρισμό του δανείου ανάλογα με τα εισοδήματα, σε εξυπηρετούμενο τμήμα και μη («Ιρλανδικό Μοντέλο»), για όσους πληρούν τα σχετικά κριτήρια με δέσμευση από το ΤΠΔ για διαγραφή του μη εξυπηρετούμενου.

Οριζόντια δραστική μείωση του επιτοκίου που εφαρμόζεται σήμερα στα στεγαστικά μας δάνεια ώστε να εναρμονιστεί με τα ισχύοντα στην αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τ.Ε.

  

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Για να τυπώσετε πατήστε: AΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
Συνάδελφισσες –οι, Για πρώτη φορά, μέσα στον βίο μας, ερχόμαστε αντιμέτωποι...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, η Ομοσπονδία έχει κηρύξει επαναλαμβανόμενες στάσεις...
 
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ!!! 24/11/2020 & 26/11/2020 Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...