ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
30 Αυγούστου 2012

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Οι ραγδαίες εξελίξεις, που πρόκειται να επιφέρουν δυσμενέστερες συνέπειες για τους εργαζόμενους και τον κλάδο, είναι δεδομένες. Όπως δεδομένα είναι και τα περιορισμένα αντανακλαστικά, που δυστυχώς επιδεικνύουν τα συνδικαλιστικά μας όργανα, μπροστά σε αυτά τα γεγονότα.

Η ΑΣΚΙ έχει ζητήσει από τον ΙΟΥΛΙΟ τη σύγκλιση της Ε.Ε. με αντικείμενο συζήτησης, τις επικείμενες ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, τις νέες ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κλπ κλπ. Έχει ζητήσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, δηλαδή την υλοποίηση των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου της 11.7.2012. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατό. Η τελευταία αναβολή, για λόγους που ”δεν μπορούμε να κατανοήσουμε”, αφορά τη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 28.8.2012.

Για την παραπάνω συνεδρίαση η ΑΣΚΙ είχε ετοιμάσει συγκεκριμένη πρόταση συμπερασμάτων και αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Στόχος μας ήταν η πρόταση αυτή να κατατεθεί στη συνεδρίαση της Ε.Ε., να συζητηθεί (πιθανότατα να τροποποιηθεί) και να αποσταλεί στους Συλλόγους ως πρόταση της Ομοσπονδίας. Πρόταση η οποία θα αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης, ενόψει των Γενικών Συνελεύσεων.

Δυστυχώς τέτοια διαδικασία δεν έγινε και επειδή θεωρούμε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο επιπλέον χρονοτριβών και καθυστερήσεων, αποστέλλουμε σήμερα σε όλους τους Συλλόγους, την πρότασή μας. Πρόταση η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια των παρατάξεων, από τις 28.8.2012.

Στόχος της πρότασής μας, είναι να αποτελέσει ΒΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ και ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ στα Δ.Σ. των συλλόγων και κυρίως στις Γενικές Συνελεύσεις που προγραμματίζονται και θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. Είναι ένα πρώτο πλαίσιο ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29.8.2012

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ, ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΡΑΠΤΟΥ ΟΛΓΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟY ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Η ΠΟΕ ΔΟY, διατυπώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την πλήρη αντίθεσή της στα σχέδια της κυβέρνησης για χιλιάδες ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, για νέες ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κλπ κλπ.

Η επένδυση σε συναντήσεις και διαβουλεύσεις με την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία (λόγω και των προεκλογικών δεσμεύσεων των κομμάτων της κυβέρνησης) ήταν μεν κατατοπιστικές (ως προς την αποκάλυψη προθέσεων) μάλλον όμως, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα βοήθησαν στην καλλιέργεια ενός κλίματος εφησυχασμού και προσδοκιών, οι οποίες όμως διαψεύδονται με βίαιο τρόπο. Ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος και επιπλέον περιθώρια χρονοτριβών, δεν υπάρχουν. Οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας, θα είναι σκληροί (οι ίδιες οι εξελίξεις το επιβάλλουν) και θα πρέπει να ξεκινήσει, έστω και καθυστερημένα, η προετοιμασία αυτών, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για την επιτυχή τους έκβαση.

Η επίθεση αφορά το σύνολο των εργαζομένων και κατά συνέπεια η αντίδραση θα πρέπει να είναι ενιαία. Ο συντονισμός των Ομοσπονδιών του υπουργείου οικονομικών και του δημοσίου συνολικά, όπως και των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, κρίνεται επιβεβλημένη και πρέπει να επιδιωχθεί με κάθε τρόπο. Στόχος άλλωστε της κυβέρνησης (πέραν της ραγδαίας συρρίκνωσης του Δημοσίου) είναι η πλήρης ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, η διάλυση των δομών του κοινωνικού κράτους (πρόνοια, παιδεία, υγεία κλπ), η βίαιη προσαρμογή του βιοτικού επιπέδου της πλειοψηφίας των εργαζομένων, στα όρια της εξαθλίωσης.

Πρόγραμμα δράσης

• Ανακοίνωση προς τους συναδέλφους, από τους οποίους να ζητάμε την ενεργοποίησή τους και τη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ των Συλλόγων, που προγραμματίζονται για το Σεπτέμβριο. Στο ερώτημα τι κάνουμε, η απάντηση είναι ΑΓΩΝΑΣ!

• Κάλεσμα στα Διοικητικά Συμβούλια για την πραγματοποίηση περιοδειών (στο σύνολο των υπηρεσιών) και ενημερωτικών συγκεντρώσεων, με στόχο την εξασφάλιση μεγάλης συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις.

• Ενημέρωση της Ομοσπονδίας από όλους τους Συλλόγους, για την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησης των Γενικών τους Συνελεύσεων (Διαδικασία η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί ΜΕΧΡΙ 31.8.2012).

• Έκδοση αφίσας και φυλλαδίου προς τους πολίτες (που επισκέπτονται τις υπηρεσίες μας) με τα οποία θα εξηγούμε ποιος φταίει για το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησής τους, για την ύπαρξη της φοροδιαφυγής, για την ύπαρξη των φαινομένων διαφθοράς, αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει για την κοινωνία το κλείσιμο της πλειοψηφίας των ΔΟY και της ιδιωτικοποίησης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

• Ανάδειξη της προπαγάνδας που στήθηκε προκειμένου να ”νομιμοποιηθεί” η πώληση των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ, και των ψευδών στοιχείων σχετικά με την κερδοφορία αυτών (π.χ. Συνέντευξη τύπου στο χώρο της υπηρεσίας και δημοσιοποίηση όλων των επίσημων στοιχείων).

• Πρόταση αγωνιστικών κινητοποιήσεων προς τις Γενικές Συνελεύσεις που θα προβλέπει:

Έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας, αμέσως μετά την πραγματοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων αυτών να προβλέπει:

1. Από 24.9 μέχρι και την 5.10 προκήρυξη τουλάχιστον 2ωρων στάσεων εργασίας (ανά σύλλογο-νομό) με σχεδιασμό για τη συμμετοχή σε καθημερινή βάση 2 ή 3 Συλλόγων ή νομών .

2. Από 8.10 μέχρι και 19.10 προκήρυξη 24ωρων απεργιών (ανά σύλλογο ή νομό) με σχεδιασμό για τη συμμετοχή σε καθημερινή βάση 2 ή 3 Συλλόγων ή νομών.

3. Διοργάνωση ανά νομό, συνεντεύξεων τύπου και συσκέψεων με τοπικούς φορείς, όπου θα κατατεθούν οι απόψεις μας. Όπου είναι αναγκαίο, προγραμματισμός για την παρουσία εκπροσώπων της ΠΟΕ ΔΟY.

4. Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε ημερομηνίες που θα προσδιοριστούν με βάση το πρόγραμμα κατάθεσης και ψήφισης των μέτρων.

5. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με αίτημα την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος των δανειακών υποχρεώσεων προς αυτό. Οι προγραμματιζόμενες επιπλέον περικοπές στους μισθούς μας, θα οξύνουν την ήδη ασφυκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται χιλιάδες δανειολήπτες.

Ένας τέτοιος σχεδιασμός, μας επιτρέπει την πραγματοποίηση ενός μακροχρόνιου και αποτελεσματικού απεργιακού αγώνα, με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος και με την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων. Το διάστημα κατά το οποίο οι Σύλλογοι δεν θα βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση, θα πρέπει με αποφάσεις τους, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών και συμμετοχής σε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις με άλλους φορείς (συγκεντρώσεις, πορείες, καταλήψεις κλπ) που στόχο θα έχουν την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, της ύπαρξης του Δημοσίου, την αντίσταση στη φορολογική επιδρομή και τα χαράτσια και φυσικά, το κλείσιμο υπηρεσιών. Ένας αγώνας που θα πρέπει να δοθεί με ΟΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, και όχι περιχαράκωσης.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας, ανάλογα με τις εξελίξεις και με αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων.

Καθολική συμμετοχή στις μεγάλες πανεργατικές απεργίες του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που θα οριστούν για το επόμενο διάστημα, με αίτημα την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής.

 Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης (κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ) ιδιαίτερα των κοντινών στη Συμπρωτεύουσα συλλόγων.

Η παραπάνω πρόταση αποτελεί το minimum των δράσεων που θα πρέπει να αναληφθούν. Στόχος της είναι, να αποτελέσει τον κοινό τόπο και να αποσταλεί στους συλλόγους ως ΠΛΑΙΣΙΟ κινητοποιήσεων, προτεινόμενο από την Ομοσπονδία. Είναι προφανές ότι οποιαδήποτε πρόταση ή πρωτοβουλία που θα αποφασιστεί σε Γενική Συνέλευση συλλόγου και υπερβαίνει σε αγωνιστική δράση την παραπάνω πρόταση, θα πρέπει να υιοθετηθεί και να στηριχθεί με κάθε τρόπο από την Ομοσπονδία.

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Για να τυπώσετε το κείμενο της πρότασης


About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΣΚΙ
 
Καθώς ακολουθούν έναν ρυθμό εσπευσμένων κινήσεων οι οργανωτικές αλλαγές στην ΑΑΔΕ,...
 
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ….. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ας...
 
Υπάρχουν και καλά, Χριστούγεννα έρχονται… Τονίσαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι...
 
Σε συνέχεια ανακοινώσεων που βγαίνουν προσπαθώντας τάχα να ενημερώσουν παραπληροφορώντας, καλούμε...
 
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες Θεωρούμε ότι δικαιούστε αντικειμενική ενημέρωση σε ότι αφορά...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                                      Αθήνα 15/3/2023 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι...
 
    Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι… Έτσι κλείνει το Δελτίο ΤΥΠΟΥ...
 
Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια  Βιώνουμε μια...
 
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει η ΠΟΘΑ και η ΟΛΜΕ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ – 1/3/2023 Σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή το πρώτο που...
 
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Γ.Σ…. και είδαμε το φως το αληθινό..γιατί  είμαστε προπέτες...
 
Τοποθέτηση της ΑΣΚΙ Εφοριακών στο Γ.Σ. της 20/12/2022 Ενημέρωση -τρέχοντα θέματα....
 
Στάσου… bonus pass!   Γκώσαμε σε pass κάθε λογής (δεν πήραμε...
 
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ BONUS Επειδή μας λένε ότι είμαστε συνέχεια του όχι...
 
  Προσοχή το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε …. ψαγμένα;; παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!! Το...
 
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ….ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!! Γιατί η γνώση οπλίζει : ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν...
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Γ.Σ. στις 5-10-22 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αλλάζουν...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΘΕΙΑΣ 36ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΔΕΔΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ...
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προσφορές με μειωμένες τιμές για...
 
Ξεκινώντας θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απόφαση της...
 
Ως παράταξη πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο δια ταύτα αφού παρακολουθώντας στην...
 
Έχουμε επανειλημμένα ως παράταξη βάλει ζητήματα φορολογίας, και ότι ως ΠΟΕ...
 
Κρήτη, Θεσσαλονίκη 2022   Αν κανείς αναρωτιέται τι κοινό μπορεί να έχουν...
 
 Ένα ακόμη περιστατικό βίας, βίωσαν συνάδελφοί μας στην ΙΒ΄Δ.Ο.Υ. Αθηνών, που...
 
Στη σχέση εργασίας, όποια κι αν είναι αυτή, κλητήρας, υπάλληλος, τμηματάρχης,...
 
Η ΑΣΚΙ Εφοριακών είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο συνδικαλιστικών κινήσεων. Επιδιώκουμε συνεργασίες με συνδικαλιστικά σχήματα τα...
 
Τα μνημονιακά χρόνια οι Δ.Ο.Υ. μεταβλήθηκαν σε μηχανισμούς επιβολής και είσπραξης...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:… ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….. Ενημέρωση της κακιάς ώρας, τοτέμ της...
 
Ξεκινάμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σχετικά με το μισθολόγιο...
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο νόμος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ανάδειξη...
 
Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Αρκετοί...
 
  Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.  της 14.07.2021, από την ΑΣΚΙ...
 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι συμβασιούχες καθαρίστριες...
 
Έκτακτη Είδηση – Έκτακτο παράρτημα: 1.000 χρόνια επιτυχίες για την ηγεσία...
 
Η ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών,  Διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ...
 
    H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» που επρόκειτο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υιοθετούμε ως ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ το κείμενο της Ομοσπονδίας Τελωνειακών (Ο.Τ.Υ.Ε.),...
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε συνέχεια ερωτήσεων και ανησυχίας των Δημοσίων Υπαλλήλων για...
 
ΘΕΜΑ: ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ               ...
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ  ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ...
 
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατόπιν των τριών πρώτων επεισοδίων: Εγχειρίδιο Λειτουργικών...
 
Αναθάρρησαν πολλοί και τρίβουν τα χέρια τους, μετά την καθιέρωση 12ωρης...
 
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2018 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Τις επόμενες...
 
Συνεχίζουμε……. Λέμε ΟΧΙ στο ατομικό μισθολόγιο Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Μετά την...
 
Φτάσαμε στο και πέντε, οι ΜΕΘ πλέον γεμίζουν με εντατικό ρυθμό. ...
 
 Γ.Σ.  19/10/20 Οκτώ μήνες τώρα, όλοι οι εργαζόμενοι ζούμε μια πολύπλευρη...
 
Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, Στις 7 του Οκτώβρη, μια μακρόχρονη δικαστική διαδικασία...
 
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εγώ σε ταΐζω, βολεμένοι, λαμόγια, άχρηστοι...
 
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση οπτικού υλικού...
 
H ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 02/07/2020!   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,...
 
Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ …. Κάθε Μάιο η...
 
Τα στελέχη της ΑΑΔΕ ζήλεψαν τη δόξα των «ΚΟΥΡΤ» Αναθάρρησαν πολλοί...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ”Ανεξάρτητης” Αρχής,...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΣΚΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Οι...
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΣΚΙ για τις εκλογές των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ καταγγέλει την προωθούμενη μεταστέγαση υπηρεσιών μας...
 
Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28/9/16 το Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΟΥ. Η Α.Σ.ΚΙ. προκειμένου...
 
Η εύλογη αμηχανία, αλλά και η ειλημμένη απόφαση για προσπάθεια ”κουκουλώματος”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι Το πρώτο κρούσμα κατάχρησης εξουσίας, πριν...
 
Η κυβέρνηση υλοποιώντας της δεσμεύσεις που απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο,...
 
Η ΑΣΚΙ είχε καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο...
 
Στις 18/02/2016 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αθήνα, το Γενικό Συμβούλιο...
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ενδεικτική του πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των Δημόσιων...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ Εφοριακών για το θέμα...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ πατήστε εδώ....
 
Μετά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 14.4.2015, ( ο πλήρης...
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι Υπηρεσίες...
 
Στις 22/12/2014 και ώρα 16:15, οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/σες της 1Κ (που...
 
Για να δείτε: τα πρώτα αποτελέσματα πατήστε εδώ και για το νέο Γενικό...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε πατήστε εδώ .) Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν στο...
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΚΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014...
 
Μεγάλη νίκη σημείωσε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Οι εκλογές στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (στις οποίες συμμετείχαν 3.140...
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ  ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ...
 
Το www.eforiakoi.org δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εκλογών που έχουν πραγματοποιηθεί σε...
 
Ανατροπή σκηνικού στο σύλλογο Β. Έβρου μετά τις συνδικαλιστικές εκλογές που...
 
Μεγάλη νίκη κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στις...
 
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συνδικαλιστικού κατεστημένου, έστειλαν...
 
Για πρώτη φορά συμμετέχει ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ...
 
Συναδέλφισες και συνάδελφοι Οι συνδικαλιστικές εκλογές στο σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν.Για πρώτη...
 
Συναδέλφισες, συνάδελφοι, Ό,τι ορίζεται σαν Δημόσιο, ό,τι ορίζεται σαν συγκρότηση πολιτείας,...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Το κυβερνητικό σύστημα προπαγάνδας, όπως και στο παρελθόν...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε πλήθος ανακοινώσεων της η ΑΣΚΙ, όλο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούσε...
 
Οριακά επικράτησε στο σύλλογο Αργολίδας – Κορινθίας το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ...
 
Δεύτερη δύναμη η ΑΣΚΙ με αύξηση των ποσοστών της και της...
 
Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ για τις...
 
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, – Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ (Για να την εκτυπώσετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ) Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα...
 
  – Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας...
 
Έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία (συνελεύσεις, ψηφοδέλτια, ανακοινώσεις κλπ) για την...
 
Σε μια περίοδο κορύφωσης του προβλήματος της αξιολόγησης, σοβαρών εξελίξεων σχετικά...
 
   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για...
 
     Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΚΙ ανέδειξε το ζήτημα της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής των κρατήσεων από...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνδικαλιστικές εκλογές (σε λίγους μήνες) και τα φαινόμενα...
 
ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Δεν απαιτούνται ειδικές μαντικές ικανότητες για να καταλάβει και ο πιο...
 
Προκαλεί για μια φορά ακόμα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων με...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε όσα μας συμβαίνουν με την κρυφή ελπίδα...
 
Με πρόταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αττικής και...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Πολλά ερωτήματα προέκυψαν μετά την αιφνίδια παραίτηση των εκπροσώπων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση και...
 
Η επιλογή της ηγεσίας της ΔΑΣ να αναζητεί με κάθε τρόπο...
 
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (27-29/11/13) το 35ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ....
 
Με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα...
 
Η επίθεση που δεχόμαστε (ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ειδικά στις...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με έκπληξη ακούμε για επικείμενη ανάληψη της ευθύνης...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα της «αναδιοργάνωσης – σφαγής»...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η συμπλήρωση 3 χρόνων μνημονιακής βαρβαρότητας, έχει αποκαλύψει με...
 
Οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. ΘΕΟΧΑΡΗ & ερωτηματικά για το ρόλο Συνδικαλιστικών...
 
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΔΟY ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ… ΣΧΕΤΙΚΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Τα όσα διαδραματίζονται τις ήμερες αυτές στις εφορίες της...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε όλη την χώρα, τοπικές κοινωνίες και φορείς αντιστέκονται...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι πραγματικοί σχεδιασμοί του υπουργείου για τον κλάδο μας,...
 
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΜΕΛΗ και ΦΙΛΟΥΣ της ΑΣΚΙ, για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Οι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η δημοσιοποίηση της προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που στηρίζουν...
 
Αναμφισβήτητη είναι η ικανότητα του Μίμη Ανδρουλάκη να χειρίζεται με μαεστρία...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενιαίο Μέτωπο Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής                                        Θεσ/νίκη  ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με αφορμή την έντονη φημολογία για ”χιλιάδες ευρώ” που...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την...
 
ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο Οικονομικών,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το μέλλον των εφοριακών, βρίσκεται εδώ και καιρό, κάτω...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι δεκάδες συνάδελφοι που παρακολούθησαμε τη διαδικασία του δικαστηρίου...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο αντιμετώπισε την...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Συναδέλφισσες και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ...
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟY στις 14.12, κατατέθηκε πρόταση (ΑΣΚΙ...
 
ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 25ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
 
Η ολοκλήρωση των εκλογών στους συλλόγους όλης της χώρας, αποκαλύπτει πλέον...
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η κυβέρνηση της εγχώριας ΤΡΟΙΚΑ (ΠΑΣΟΚ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε...
 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Συνάδελφοι Εφοριακοί, Τα εκκαθαριστικά με την εισφορά «αλληλεγγύης», η...
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 & 13/9 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΠΑΣΚΕ παίζοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το κακόγουστο σήριαλ των ”καλοκαιρινών απεργιών” της ”πανίσχυρης συνδικαλιστικής...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΔΟΥ ( το πληρες κείμενο...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το πρωτοφανές κίνημα των πλατειών, ανέδειξε τη μεγάλη δύναμη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ 3.7.2011 Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Το υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε: •Το κλείσιμο – συγχώνευση 200...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι συνάδελφοι στο Γενικό Λογιστήριο, εδώ και τρείς ημέρες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Κυκλοφορεί νέα ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY (4.4.2011). Η ΑΣΚΙ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές ξεπουλάει όχι μόνο τη...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ  ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Στις 24.3.2011 η Κα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,Όλοι θυμόμαστε τους “λαγούς” της...
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Δεν χωρά πλέον καμία αμφιβολία ότι τόσο η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Μειώσεις των αποδοχών στα «ρετιρέ» των αμοιβών των δημοσίων...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Με πρόφαση την ”αναδιάρθρωση”...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Οι σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ (10.6.2010) που κυκλοφόρησε, διαπιστώνουμε ότι...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ To προεκλογικό δίλημμα που έθεσε η κυβέρνηση, το απάντησε...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Καθώς ακολουθούν έναν ρυθμό εσπευσμένων κινήσεων οι οργανωτικές αλλαγές στην ΑΑΔΕ,...