ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
alt
18 Ιουλίου 2013

Η άποψη της επιστημονικής ομάδας του TaxHeaven σχετικά με την «ομαλή» λειτουργία στην υποβολή των δηλώσεων

Θεοχάρης : Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις Πατήστε εδώ για να δείτε τι είπε ο γ.γραμματέας

18.07.2013

Αναδημοσίευση από το taxheaven.gr

Πολλές φορές μέσα από τον δικτυακό μας τόπο έχουμε στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα που δε λείπουν δυστυχώς από τις περισσότερες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών. Βέβαια, η κριτική που ασκούμε σε καμία περίπτωση δεν είναι στείρα, αλλά μέσω αυτής προσπαθούμε να αναδείξουμε όλα εκείνα τα αρνητικά σημεία που δημιουργούν προβλήματα στις συναλλαγές μας με τις Δ.Ο.Υ. και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του taxis.

Η καλοπροαίρετη κριτική και η ανάδειξη των προβλημάτων οδηγεί συχνά στον προβληματισμό των υπευθύνων και συχνά έχει ως αποτέλεσμα την επίλυσή τους.

Πέρα όμως από την κριτική, τους προβληματισμούς και την ανάδειξη των ελλείψεων ή των δυσλειτουργιών, ήμασταν εδώ για να εκθειάσουμε -όταν υπήρξε ανάγκη- τις φιλότιμες προσπάθειες και την εργατικότητα κάποιων ανθρώπων που απασχολούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. και του Υπ. Οικ. γενικότερα.

Oι εργαζόμενοι και οι προϊστάμενοι των αρμοδίων τμημάτων της Γ.Γ.Π.Σ. πάντα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν από την καθημερινή χρήση του συστήματος.

Αναγκαζόμαστε σήμερα να επανέλθουμε για τρίτη φορά στο θέμα της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, διότι θεωρούμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οδηγούμαστε πλέον σε μια κόντρα μεταξύ λογιστών και Υπ. Οικ., που όμοιά της δεν έχει υπάρξει τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Τις απόψεις και τους προβληματισμούς μας τους έχουμε ήδη παραθέσει σε προηγούμενα άρθρα μας:

→ Ο Γολγοθάς των λογιστών και η «συνέπεια» του Υπ. Οικονομικών

→ «Τις πταίει» για την κατάσταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων;

→ Σύντομο χρονογράφημα για τη ζωή των λογιστών-φοροτεχνικών το έτος 2013. Τα αρνητικά «ρεκόρ» του Υπουργείου Οικονομικών

→ Πρώτη επισήμανση

Το σύστημα για την υποβολή δηλώσεων φυσικών προσώπων άνοιξε στις 24.5.2013. Όμως, με βάση την προσωπική μας εμπειρία, τα σχόλια συναδέλφων λογιστών στον κόμβο μας (τα οποία είναι διαθέσιμα), τα καταγεγραμμένα παράπονα καθώς και τα email που έχουν σταλεί στην Γ.Γ.Π.Σ., οι πραγματικές ημέρες που οι εφαρμογές του taxis λειτουργούσαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα, ήταν ελάχιστες.

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα στην χρήση και στην πρόσβαση των ηλεκτρονικών εφαρμογών της Γ.Γ.Π.Σ., παρατηρήθηκαν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

α) 28 Μαΐου.

β) 17, 19, 25, 26 και 27 Ιουνίου.

γ) 1, 2, 3 και 8 Ιουλίου.

Εάν στις ανωτέρω ημερομηνίες προσθέσουμε και τις προγραμματισμένες διακοπές του συστήματος για την ένταξη των Δ.Ο.Υ. στο νέο Taxis, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Μπορεί οι προγραμματισμένες αυτές διακοπές να μην επηρέαζαν τις βασικές εφαρμογές (Ε1, Φ.Π.Α., κλπ), δημιουργούσαν όμως πολλές φορές προβλήματα στην ομαλή πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ.

Εάν τα ανωτέρω δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα τότε θα παρακαλούσαμε την Γ.Γ.Π.Σ. να δημοσιοποιήσει τα επίσημα καταγραφικά στοιχεία (logs) των τριών τελευταίων μηνών, καθώς και τα uptime (χρόνοι ομαλής λειτουργίας) και downtime των server για το ίδιο χρονικό διάστημα.

→ Δεύτερη επισήμανση

Το «σήριαλ» με την ανάρτηση των τόκων καταθέσεων ολοκληρώνεται σήμερα 17 Ιουλίου 2013, λίγες μόνο ημέρες πριν εκπνεύσει η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις των φορολογούμενων των οποίων το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ. είναι 1-2.

Στα ποσά που έχουν εισαχθεί στο σύστημα παρατηρούνται λάθη καθώς μερικές τράπεζες έχουν στείλει στην Γ.Γ.Π.Σ. λάθος ποσά (καθαρό ποσό και φόρο μαζί). Την επιβεβαίωση και τις διορθώσεις των ποσών αυτών ποιος θα τις κάνει; Υπάρχει πλέον χρόνος για κάτι τέτοιο;

→ Τρίτη επισήμανση

Ακόμα και αυτή την ώρα (17.7.2013 16:00) το taxis παρουσιάζει προβλήματα τύπου:

error 404–Not Found

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol — HTTP/1.1:

10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

Μπορούν να μας πουν οι αρμόδιοι που διατείνονται ότι δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στο Taxis πόσες υποβολές έγιναν σήμερα;

→ Τέταρτη επισήμανση

Το Υπ. Οικονομικών σε χθεσινή ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε από το γραφείο τύπου, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Δεν παρατηρείται καμία υπερφόρτωση των συστημάτων της ούτε τεχνικά προβλήματα στην υποβολή των δηλώσεων, πόσο μάλλον «κατάρρευση» του συστήματος όπως εσφαλμένα μεταδίδουν κάποια Μέσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 25 Ιουνίου μέχρι και χθες, οι ημερήσιες υποβολές φορολογικών δηλώσεων κυμαίνονται μεταξύ των 65 και 75 χιλιάδων Ε1 τις εργάσιμες ημέρες και 35.000 με 40.000 τα Σαββατοκύριακα, περίπου στο μισό της δυναμικότητας και της αντοχής του συστήματος το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις 150.000 υποβολές ημερησίως».

Την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε από εδώ.

Αν υποθέσουμε ότι θα υποβάλλονται 150.000 δηλώσεις ημερησίως, τότε οι 4.000.000 δηλώσεις που απομένουν θα υποβληθούν σε 26 ημέρες (4.000.000/150.000), ήτοι σήμερα μέχρι και τις 15 Αυγούστου (αν ως αφετηρία θεωρείται η σημερινή ημέρα). Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει ο κάθε λογιστής:

α) να υποβάλλει 7 δηλώσεις την ημέρα, κάθε ημέρα, και τα Σαββατοκύριακα.

β) να μην κοιμάται.

γ) να μην κάνει καμία άλλη εργασία από αυτές που έχει καθημερινά (Φ.Π.Α., Φ.Μ.Υ. ,Α.Π.Δ., ενημέρωση βιβλίων, κ.λ.π.).

δ) να εκτυπώνει τις βεβαιώσεις συντάξεων από τις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών ταμείων (όσες δεν έχουν σταλεί).

Τα ανωτέρω νούμερα μπορεί να μην είναι ακριβή διότι πολλοί φορολογούμενοι στέλνουν τις δηλώσεις τους χωρίς τη βοήθεια λογιστή -και όπως είναι λογικό οι αναμενόμενες υποβολές από πλευράς λογιστών να μην είναι 4.000.000 αλλά λιγότερες- καταδεικνύουν όμως το μέγεθος της υπερπροσπάθειας που πρέπει να καταβληθεί για να υποβληθούν οι δηλώσεις εισοδήματος στις καθορισμένες προθεσμίες που έχει ανακοινώσει το Υπ. Οικ.. Αβίαστα έρχεται στο μυαλό μας το ακόλουθο ερώτημα. Θεωρεί η ηγεσία του ΥΠ. ΟΙΚ. κάτι τέτοιο εφικτό;

Οι σύλλογοι που εκπροσωπούν τον κλάδο μας καθώς και οι χιλιάδες λογιστές σε όλη την Ελλάδα έχουν αντίθετη άποψη. Δείτε ενδεικτικά τις τελευταίες σχετικές ανακοινώσεις:

→ Ανακοίνωση Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με την αποχή υποβολής φορολογικών δηλώσεων Φ.Π. οικ. έτους 2013

→ Μηνυτήρια αναφορά του Μανούσου Ντουκάκη προς το Υπ. Οικονομικών

→ Λ.Σ.Α. – Πρόταση προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο κατά του Ελληνικού Δημοσίου – Επιστολή για παράταση φορολογικών δηλώσεων

→ Σύλλογος Λογιστών Θήρας – Επιστολή στήριξης απόφασης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για μη υποβολή δηλώσεων

→ Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κεφαλληνίας και Ιθάκης – Απαίτηση παράτασης προθεσμιών φορολογικών δηλώσεων

→ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. – Αίτημα για παράταση προθεσμίας υποβολής χρεωστικών δηλώσεων Φ.Π.Α.

→ Αίτημα του Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ. για παράταση φορολογικών δηλώσεων και ειδικού σημειώματος αυτοελέγχου Φ.Π.Α.

→ Λογιστικός Σύλλογος Σύρου και Τήνου – Αποχή από την υποβολή δηλώσεων

→ Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας: Όχι στην υποβάθμιση της αξιοπρέπειας των λογιστών

→ Επιστολή διαμαρτυρίας της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

→ Ε.Φ.Ε.Ε.-Νομού Ευβοίας – Ανακοίνωση για την υποβολή δηλώσεων

→ Επιστολή της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε. προς το Υπουργείο Οικονομικών

Διαβάζοντας όλες αυτές τις ανακοινώσεις οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή οι λογιστές ξαφνικά τρελάθηκαν και ζητούν παράλογα πράγματα ή κάτι άλλο συμβαίνει. Εάν πράγματι είναι παρανοϊκοί, τότε θα πρέπει το κράτος να τους αφαιρέσει την επαγγελματική τους ταυτότητα και να αναθέσει τη σύνταξη και την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σε κρατικούς υπαλλήλους ή στα Κ.Ε.Π.

Αν η ηγεσία του Υ.Ο. δεν γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα στην καθημερινότητα ενός λογιστή-φοροτεχνικού, τότε ας μελετήσει το παρακάτω κείμενό μας που περιγράφει ενδεικτικά τη ζωή ενός λογιστή. Αν μετά την ανάγνωση του παρακάτω κειμένου πιστεύει κάποιος από τους ιθύνοντες στο Υ.Ο. –έστω και ενδόμυχα- ότι είναι εφικτό να υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις στις καθορισμένες ημερομηνίες, τότε πραγματικά λυπούμαστε.

«Οι πρώτες λέξεις που ξεπηδάνε από το μυαλό μου είναι άγχος, καταληκτικές ημερομηνίες, πρόστιμα, φρενήρεις ρυθμοί, πελάτες και συνάδελφοι, δηλώσεις, παρατάσεις. Η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί, γύρω στις έξι, προκειμένου να πάω γρήγορα στο γραφείο, να οργανώσω την δουλειά μου – και όχι την εργασία μου διότι με αυτούς τους ρυθμούς είμαι εγκλωβισμένος – και να προλάβω να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες πριν αρχίσουν τα τηλέφωνα, η βαβούρα και η ένταση.

Καθώς η μέρα προχωρά σφίγγει ο κλοιός. Κάτι απρόοπτο συμβαίνει, κάποιος πελάτης υστεριάζει, κάποιος συνάδελφος χρειάζεται την γνώμη μου ή την βοήθειά μου. Και πως να αρνηθώ να υποστηρίξω κάποιον; Άλλωστε τις ίδιες δυσκολίες αντιμετωπίζει και εκείνος.

Οι ώρες περνούν και ξάφνου ανακοινώνεται κάποια αλλαγή στο φορολογικό σκηνικό. Πρέπει όλα να μείνουν στην άκρη, σε εκκρεμότητα για ακόμη μια φορά, προκειμένου να μελετήσω, να ενημερωθώ ορθά και να μπορέσω να τα εφαρμόσω.

Μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό όλο και κάποιος από το οικογενειακό / φιλικό περιβάλλον θα μου τηλεφωνήσει για να μου πει κάτι που εκείνη την στιγμή μου είναι αδιάφορο ή να με επιφορτίσει και με μια ακόμη υποχρέωση, με κάτι που πρέπει να γίνει σε προσωπικό επίπεδο. Αρχίζουν οι λεγόμενες βαθιές ανάσες τοκετού. Πρέπει ο εγκέφαλός μου να οξυγονωθεί, να πέσουν οι παλμοί, να ηρεμήσω για να μπορέσω να συνεχίσω τον αγώνα του. Οι ώρες εξακολουθούν να περνούν και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Κάποιες φορές το άγχος είναι ευδιάκριτο. Το καταλαβαίνουν οι γύρω μου στη φωνή μου και ας μη το παραδέχομαι. Υπάρχουν και περιπτώσεις που το στρές είναι καλά κρυμμένο και το μόνο που δείχνει πως κάτι δε πάει καλά είναι αυτές οι αναπνοές που παίρνω σα να μου τελείωσε ο αέρας. Έχει φτάσει το απόγευμα, οι υπάλληλοι φεύγουν και το μόνο διάλειμμα που έχω κάνει είναι μίση ίσως ώρα για το μεσημεριανό φαγητό και αυτό όχι γνήσιο, μιας και κάθε μπουκιά συνοδεύεται και από χτύπημα τηλεφώνου.

Είναι η ώρα που αρχίζει ο απολογισμός της ημέρας. Πάλι δε τελείωσα με τις υποχρεώσεις μου – αυτές αντί να μειώνονται, αυξάνονται σα το κεφάλι της λερναίας ύδρας. Μαζεύω το μυαλό μου και ρίχνομαι πάλι στη δουλειά.

Μετά πολλές ώρες κι ενώ έχει βραδιάσει πια, έρχεται η πολυπόθητη ώρα επιστροφής στο σπίτι. Ένας άνθρωπος κουρασμένος, ταλαιπωρημένος που η έκφρασή μου και μόνο δηλώνει πως έχω φτάσει στα όριά μου.

Η γυναίκα μου με περιμένει υπομονετικά. Τι να προλάβουμε να κάνουμε μέσα σε δύο ώρες περίπου που είμαστε μαζί πριν κοιμηθούμε; Να φάμε, να μιλήσουμε, να πούμε τα νέα της ημέρας, να χαλαρώσουμε, να οργανώσουμε τις κοινές υποχρεώσεις μας; Ακόμα και αυτές τις ώρες το τηλέφωνο δε σταματά να χτυπά. Διακόπτει ενοχλητικά την ησυχία του σπιτιού μας και ο επαγγελματισμός δεν αφήνει περιθώρια αδιαφορίας.

Πολλές φορές αντιλαμβάνομαι πως το μυαλό μου δε ξεφεύγει από τις υποχρεώσεις. Ακόμα και όταν φαινομενικά είναι η ώρα της ξεκούρασης, το μυαλό μου δεν είναι εδώ, αλλά σε κάτι άλλο που πρέπει να γίνει. Πως να μοιραστείς στιγμές; Πως να μου προτείνουν να κάνουμε κάτι από κοινού, όταν βλέπουν πως η κούραση δε το επιτρέπει;

Οι μέρες περνούν, το ίδιο και οι μήνες και η περίοδος που θα είμαι πιο χαλαρός επαγγελματικά δεν έρχεται ποτέ. Φοβάμαι πως ακόμη και στις διακοπές -όταν και όσο το επιτρέπει η εποχή- κάτι θα συμβεί και θα διαταραχτεί η αρμονία των στιγμών. Οι επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία και την προσωπική ζωή ενός φοροτεχνικού είναι δυστυχώς αντιστρόφως ανάλογες με τις απολαβές, την επιβράβευση και την καταξίωση. Αναρωτιέμαι αξίζει άραγε; Και από την άλλη διερωτώμαι πως είναι δυνατόν να ξεφύγεις αυτή την περίοδο και ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν; Τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε».

About this author

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
 
  Τα έσοδα από τον ΦΠΑ αντιπροσωπεύουν περί το 18% των...
 
…ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την έκδοση του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων...
 
Με Αναφορά του προς τoν Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ...
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟYΜΕ 1. Το έτος 2021 θα διενεργηθούν από τις Υπηρεσίες Ερευνών...
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 1. Το έτος 2021 θα διενεργηθούν είκοσι τρεις χιλιάδες (23.000)...
 
Αθήνα 15.12.2020 Αριθμ.Πρωτ.:296   Στο ίδιο έργο θεατές… Χιλιάδες υποθέσεις αποστέλλονται...
 
Με το παρόν γνωστοποιούνται αποσπάσματα της ετήσιας έκθεσης του ΕΝΓΔΕ για...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Αναθέτουμε ……………….,...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Τον καθορισμό...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Α Π Ο...
 
ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Υφυπουργού Οικονομικών και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής...
 
Την δημιουργία «ζωνών» με ειδικό φορολογικό καθεστώς εξετάζει η κυβέρνηση, σε...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δυστυχώς...
 
Οι εφοριακοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο αλλά τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή...
 
Η κατάργηση και ουσιαστική διάλυση του ΣΔΟΕ αποτελεί σήμα στους μεγαλοφοροφυγάδες,...
 
Μια ισχυρή φορο-καταιγίδα έρχεται από τον Οκτώβριο που αναμένεται να πλήξει...
 
Με την υπογραφή των τροϊκανών, συντελείται ένα ακόμα απίθανο σκάνδαλο. Μέσα...
 
Με την υπογραφή των τροϊκανών, συντελείται ένα ακόμα απίθανο σκάνδαλο. Μέσα...
 
Με δελτίο τύπου ο Σύλλογος Αττικής και Κυκλάδων καταγγέλλει τις διαδικασίες...
 
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, απευθυνόμενο προς όλες τις επιχειρήσεις-μέλη...
 
Για να δείτε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ πατήστε...
 
Έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται να αποδείξουν με...
 
Στην «προτεραιότητα της κυβέρνησης» για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αναφέρθηκε με σύντομες...
 
Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητες της Βαλαβάνη και του Μάρδα...
 
Η συνέντευξη δόθηκε στις 12.12.2014. Συζητήθηκαν θέματα όπως η ρύθμιση “των...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Ανατροπή στο συνδικαλιστικό σκηνικό, κατέγραψαν οι εκλογές στο σύλλογο εφοριακών Αττικής...
 
Για να δείτε και να εκτυπώσετε τις σημειώσεις από το ενημερωτικό...
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας (ΣΕΛΚΕ) ανταποκρινόμενο άμεσα...
 
Σαφέστατος, περιγραφικός και αναλυτικός (για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) ήταν...
 
Την Πέμπτη 19.6.14 στάλθηκε απ’ τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας έγγραφο...
 
αναδημοσίευση από http://www.ekriti.gr/ Έτοιμος να παραιτηθεί μόλις ο κλοιός της αξιολόγησης...
 
Ο Χάρης Θεοχάρης δεν αναγνωρίζει ελέγχους του ΣΔΟΕ και ζητά την...
 
Για να δείτε το οργανόγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Πηγή:www.poedoy.gr...
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το eforiakoi.org εξασφάλισε και δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα το νέο οργανόγραμμα...
 
Οι βασικότερες αλλαγές όπως περιγράφονται στο νέο Μνημόνιο Νέες σημαντικές αλλαγές...
 
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ. Σ. του Συλλόγου Αττικής...
 
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς του υπουργείου, ήταν...
 
Απίστευτη καταγγελία των λογιστών της Πάτρας: Η Εφορία ζητά στο τριπλάσιο...
 
Με απόφασή της η Ε.Ε. της ΠΟΕ ΔΟY, αποφάσισε την μετάθεση...
 
Μετά από αλλεπάλληλες προθήκες, νομοτεχνικές βελτιώσεις, τροποποιήσεις μπορείτε να δείτε το...
 
19/3/2014 Διαστάσεις τείνουν να πάρουν οι επιθέσεις σε βάρος υπαλλήλων εφοριών,...
 
Δήλωση του βουλευτή Δ. Γελαλή, υπεύθυνου φορολογικής πολιτικής της EEKE Οικονομικών...
 
αναδημοσίευση από το naftemboriki.gr  7/3/2014 Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιούν λογιστές και...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Σε καθεστώς παράλυσης θα παραμείνουν για τουλάχιστον άλλες...
 
Οι δικαστές ζητούν τον ελέγχο των μεγάλων φορολογικών υποθέσεων...
 
ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ….. αποκλειστικό του...
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; Στο πρόγραμμα εθελοντικής...
 
της Αγγελικής Σπανού   2-1-2014 αναδημοσίευση από το tvxs.gr Από νωρίς το...
 
Πηγή: REAL (30/12/2013 9:20:00 πμ) Σε ιδιώτες περνούν όλες οι συναλλαγές...
 
30/12/2013 Σκηνές χάους σε εφορίες και τράπεζες, λόγω της άρνησης του...
 
Αναδημοσίευση από το newsbomb.gr 25-12-2013 Χαράτσι, οι δόσεις του ΦΑΠ, τα...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη 23-12-2013 Τα εξοντωτικά πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   Μετά τις επικοινωνιακές...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ...
 
Συνάδελφοι, είναι γνωστό σε όλους μας ότι η Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων...
 
Με απόφασή του ο ΓΓΔΕ κ. Θεοχάρης, τοποθετεί σε υπηρεσίες, τους...
 
Με δημοσίευμά της η Ελευθεροτυπία (2.11.13), επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που εδώ...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Μια απίστευτη λεπτομέρεια κρύβει το νομοσχέδιο για το...
 
αναδημοσίευση από fmvoice.gr «Δηλωσέ τον, να τον σώσεις», τον μισθό από...
 
ΣΥΡΙΖΑ: ληστρικός ο νέος φόρος αναδημοσίευση από to tvxs.gr Σε δημόσια...
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ www.eforiakoi.org Αποκαλυπτικά στοιχεία για όσα έγιναν και όσα ετοιμάζονται...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Μετά από “μακρά εγκυμοσύνη” τοποθετήθηκαν...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Μετά τα χειρόγραφα κατασχετήρια στις τράπεζες για χρέη...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ...
 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η Ε.Ε...
 
αναδημοσίευση από “Εφημερίδα των συντακτών” 30-9-2013 Η κυβέρνηση αυξάνει ακόμα περισσότερο...
 
Αναδημοσίευση από tovima.gr 24-9-2013 Απίστευτη γκάφα με το Ε9 – Οι...
 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ “ΚΑΙΑΔΑ” ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ...
 
Η ιστορία με το κέντρο διασκέδασης στη Χαλκιδική και οι, επιθεωρησιακού...
 
Θεοχάρης : Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις Πατήστε εδώ για να...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ-ΔΟΥ Η Ομοσπονδία Εφοριακών με αφορμή το κρούσμα διαφθοράς,...
 
πηγή: www.zougla.gr (Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος – Πέτρος Σιδερέας) «Στην Ελλάδα δεν...
 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ...
 
ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ;...
 
Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στην ανακοίνωση που...
 
Αποκαλυπτικά στοιχεία προκύπτουν από την συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΕ ΔΟY (ΠΑΣΚΕ...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠ’ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα (24.5.13),...
 
Το eforiakoi.org εξασφάλισε και φέρνει στη δημοσιότητα το σχέδιο που κυκλοφορεί...
 
του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ...
 
ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Το eforiakoi.org σας παρουσιάζει  κατ’ αποκλειστικότητα...
 
Με τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή, αποκαθίσταται επιτέλους η...
 
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ...
 
Σε σημερινή της (4.4.13) συνεδρίαση η Ε.Ε. της ΠΟΕ ΔΟY, αφού...
 
Κοινές οι ανησυχίες, τα ”οράματα” και οι αγώνες του ΓΓΔΕ και...
 
Το www.eforiakoi.org, εξασφάλισε και δημοσιεύει το νέο έντυπο της Δήλωσης Φορολογίας...
 
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28.3.13 στην Αθήνα η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου...
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.3.13) η συνάντηση της ομοσπονδίας με το Γ.Γ. Γραμματέα...
 
Πολλαπλασιάστηκαν τα ερωτήματα που σχετίζονται με το μέλλον του κλάδου και...
 
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη (για σήμερα 19.3.13 στις 16:30) συνάντηση της ΠΟΕ...
 
Πηγή: www.capital.gr (Του Σπύρου Δημητρέλη) Όσοι χρωστούν στο δημόσιο και τα...
 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του ΓΓΔΕ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ με...
 
Με ανακοίνωση της η ΠΟΕ ΔΟY καταγγέλει τη νέα προκήρυξη του...
 
Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, που...
 
Με Δελτίο τύπου η ΠΟΕ ΔΟY, αναφέρεται στην πρόσφατη έκθεση της...
 
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (www.enet.gr) Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο οικονομικό...
 
Αναστάτωση προκλήθηκε στην εφορία Χανίων όταν χθες, με την πρωινή αλληλογραφία,...
 
του Στέλιου Κράλογλου Μια ακραία πρόταση όπου ο νέος και ενιαίος...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη  Εισήγηση για τη δημιουργία φορολογικών φυλακών έχει δεχτεί...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Μπορεί να είστε συνεπείς στην εξόφληση των δόσεων...
 
Υπό κατάληψη τελεί η ΔΟΥ Καλλονής, στη Λέσβο, μετά από έφοδο...
 
πηγή: www.zougla.gr Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ Μοιρών πραγματοποιούν τη Δευτέρα κάτοικοι...
 
Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Ιωάννης...
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Την εφιαλτική πραγματικότητα που σχεδιάζουν πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, περιγράφει...
 
Αναδημοσίευση από το iskra.gr ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ...
 
Έχει ήδη σταλεί στους Δήμους των Νησιών έγγραφο του υπουργείου οικονομικών...
 
Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 28.12.12 στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου για...
 
Αναδημοσίευση από fmvoice:  Του Πύρρου Θανόπουλου Ειλικρινά, αυτό μόνο στην Ελλάδα...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ πηγή: www.poedoy.gr...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκαν σήμερα δύο αποφάσεις του υφυπουργού Μαυραγάννη, με...
 
Σημαντική επιτυχία του ψηφοδελτίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» που...
 
του Σπύρου Δημητρέλη Ως απαράδεκτο επέστρεψε η τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών...
 
Πηγή: www.spirospero.gr Με το νόμο που ψηφίστηκε με το μεσοπρόθεσμο, όποιος...
 
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ….. Δευτέρα  ώρα 07.30. Προσπαθώ να μπώ στην υπό συγχώνευση...
 
πηγή: www.zougla.gr (Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος) Εκβιαστικά μηνύματα του τύπου «ή...
 
Εκδόθηκε η απόφαση του ΥΠΟΙΚ με την οποία καθορίζονται οι αρμοδιότητες...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ Η ΑΣΚΙ έχει επιλέξει διαχρονικά, την περίοδο απεργιακών κινητοποιήσεων...
 
Νέα, άγρια φοροεπιδρομή σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών με...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ικαρίας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Στα χαρτιά, στην κυριολεξία, παρέμεινε η προεκλογική εξαγγελία...
 
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ… Σήμερα την 26η του Οκτώβρη, από τις πρωινές ώρες,...
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ...
 
πηγή:www.zougla.gr (Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος) Με τον πιο περίτρανο τρόπο επιβεβαιώνεται το...
 
Τη Δευτέρα 22.10.12 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων,...
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του www.eforiakoi.org Το www.eforiakoi.org, αποκαλύπτει σχετικό άρθρο του υπό κατάθεση...
 
Μοιάζει απίστευτο αλλά η ασυδοσία και ο κυνισμός της τρόϊκας –...
 
Το πόρισμα για την κατάργηση του μεγαλύτερου τμήματος των φορολογικών υπηρεσιών...
 
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥ...
 
Τι εξυπηρετεί η στάση υπηρεσιακών αλλά και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ παραγόντων;  Την Παρασκευή...
 
Η Γενική Συνομοσπονδία εφοριακων υπαλλήλων (LACGTFINANCESPUBLIQUES) της Γαλλίας καταδικάζει την αντισυνδικαλιστική...
 
Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι αγωνιά για την...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Σε νέο γύρο ταλαιπωρίας εξαναγκάζονται χιλιάδες διαχειριστές οι...
 
ΤΡΟΙΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Χέρι – χέρι πηγαίνει η αναδιάρθρωση του φορολογικού...
 
Με  απόφασή του ο υπουργός οικονομικών προχωράει στο άμεσο κλείσιμο (εντός...
 
                                            πηγή: capital.gr Φουσκώνει ο «ωκεανός» των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων...
 
(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των στοιχείων που ζήτησε η Τρόικα από...
 
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ!...
 
Με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ΠΡΟΤΑΣΗ της ΑΣΚΙ, η Ομοσπονδία έστειλε επιστολή προς...
 
«Λουκέτο» σε 117 εφορίες Πηγή: ΗΜΗΡΕΣΙΑ 20.8.2012 (Της Μαρίας Βουργάνα) Σχέδιο ριζικής...
 
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από νέους συναδέλφους (του τελευταίου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ)...
 
Το B’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Υ.Σ.) της 3.8.2012, ήταν η συνέχεια του...
 
Εξοντώνονται τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα με τη φοροεπιδρομή για...
 
Στο υπηρεσιακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 27.7.2012, ακολουθήθηκε κατά γράμμα η...
 
Με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Μαυραγάνη, συναντήθηκε στις 24.7.2012 η ΠΟΕ-ΔΟΥ...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Την πληρωμή κάθε είδους φόρου και τέλους μέσω...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ Με μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιστολή, το Υπουργείο...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη Χάος επικρατεί στις εφορίες τις τελευταίες ημέρες. Χιλιάδες...
 
Με συνέντευξη τύπου η ΠΟΕ ΔΟY κατέθεσε μια σειρά προτάσεων –...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27.6.12) συνάντηση του προεδρείου της ΠΟΕ ΔΟY...
 
Σε άρθρο του Ελεύθερου Τύπου, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, αποτυπώνονται...
 
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ...
 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ! ΟΙ...
 
Το έγγραφο του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, που έχει σταλεί...
 
ΤΟ EFORIAKOI.ORG ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”...
 
ΤΟ EFORIAKOI.ORG ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”...
 
ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ...
 
ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ...
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...
 
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ: 4 ΝΟΜΟΙ, 1 ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,...
 
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η...
 
Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Μαρτίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της...
 
Τη στιγμή που στη μνημονιακή Ελλάδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ προτείνουν και...
 
του Ντίνου Σιωμόπουλου Έξι μέτρα οδηγούν στα ύψη τις επιβαρύνσεις για...
 
Αιτήσεις έως την Τετάρτη στις ΔΟΥ του Γιώργου Κούρου Έως και...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ...
 
Σχετικά με όσα αναρτήθηκαν σήμερα στο www.zougla.gr η ΑΣΚΙ δηλώνει:...
 
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ! Την πλήρη ιδιωτικοποίηση του φορολογικού ελέγχου...
 
Όπως είναι γνωστό με το Πολυνομοσχέδιο, εισήχθη στον έλεγχο τον επιτηδευματιών...
 
«Η συνάντηση με την Ομοσπονδία των εφοριακών μας δίνει την ευκαιρία...
 
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
 
Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΦΟΡΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Με πρωτοφανή κυνισμό η...
 
 Πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 13.12.12 (κατά την...
 
Της Μαρίας Βουργάνα Με δέλεαρ την καταβολή των χρεών ακόμη και...
 
Όχι μόνο προχωρά το σχέδιο της τρόικας για ιδιωτικοποίηση των εφοριών,...
 
Σε λειτουργία τέθηκε από τις 22/12/2011, ένα νέο σύνολο ηλεκτρονικών υπηρεσιών...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Μέσω του ίντερνετ ή απευθείας στις...
 
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου...
 
Οικονομικές επιβαρύνσεις για τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και τα οικόπεδα εκτός σχεδίου...
 
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΟΜΙΚΟΙ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...
 
ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ...
 
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ «ΑΝΗΞΕΡΗ» ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ...
 
Του Σπύρου Δημητρέλη  Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χολαργού χθες στις 11 το...
 
“ΕΔΕΗΣΕ” ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 28-11(!) Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ...
 
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 100 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ”! ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ...
 
ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18.10.11 (Του Σωτηρη Νικα) Ο κ. Διομήδης Σπινέλλης, ο...
 
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! Επιστράτευση των ελεγκτικών εταιρειών στην...
 
Παραθέτουμε τις τεκμηριωμένες θέσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την αναδιοργάνωση των...
 
Παραθέτουμε, χωρίς σχόλια και κρίσεις και χωρίς να υιοθετούμε το περιεχόμενό...
 
Παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου παίρνουν οι φορολογικές δηλώσεις που έληγαν...
 
Παράταση στις ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες...
 
Με τον νόμο 3842/2010 «Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και...
 
Παράταση μέχρι 27 Απριλίου έδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών στις εκκαθαριστικές...
 
ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ….. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ας...