ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
6 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΝΗΣ

Η αμαρτωλή ιστορία του Κτιρίου Κεράνης, είναι πλέον γνωστή. Όπως γνωστή είναι και η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να νομιμοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα εκποίησης της δημόσιας περιουσίας Το συγκεκριμένο κτίριο κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να περάσει στην ιδιοκτησία του, πάνω από 70 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια πουλήθηκε μαζί με άλλα 27 ακίνητα του Δημοσίου σε ιδιώτη. Το συνολικό τίμημα που εισέπραξε το Δημόσιο και για τα 28 ακίνητα του Δημοσίου (ένα εκ των οποίων είναι και το κτίριο Κεράνης) ανέρχεται στα 200 εκ ευρώ (!!!!).

Ταυτόχρονα όμως η σύμβαση πώλησής τους προέβλεπε την υποχρεωτική επανενοικίαση των συγκεκριμένων ακινήτων από το Δημόσιο, με προσυμφωνημένο μάλιστα μίσθωμα που ανέρχεται στα 600 εκ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια (!!!). Ένα σκάνδαλο διαρκείας για το οποίο οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Το να αποφασίζει η σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να ολοκληρώσει τη Συμφωνία – Σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, είναι επιλογή της. Όπως και δικαίωμα ορισμένων είναι το να ταυτίσουν το όνομά τους με διαδικασίες που οι ίδιοι μερικούς μήνες πριν (και από άλλη προφανώς θέση) χαρακτήριζαν μνημείο αδιαφάνειας και διαπλοκής. Το να επιχειρούν όμως να μας πείσουν ότι αυτό γίνεται για την εξοικονόμηση πόρων, μάλλον τους εκθέτει περισσότερο….

Σε κάθε πάντως περίπτωση, ο ”υπερβάλλων αυτός ζήλος τους”, δεν μπορεί να οδηγήσει σε παράκαμψη διαδικασιών που προβλέπονται απ’ το νόμο ή ακόμα και από διαδικασίες που οι ίδιοι με αποφάσεις τους προσδιόρισαν το προηγούμενο διάστημα, έστω και αν λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι….

• Ο Αν. Υπουργός, μας ανακοίνωσε πριν δέκα περίπου μήνες την απόφασή του, για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ στο κτίριο ΚΕΡΑΝΗΣ.

• Μετά την έντονη αντίδρασή μας και την αδυναμία του (όπως ο ίδιος μας είπε) να απαντήσει σε ερωτήματα που θέσαμε, το υπουργείο προχώρησε στη συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ. Στην επιτροπή, τη σύνθεση της οποίας αποφάσισε ο ίδιος ο αναπληρωτής, συμμετείχαν, εκτός του εκπροσώπου του και εκπροσώπων των εργαζομένων, υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του υπουργείου.

• Μετά από 4 συνεδριάσεις και την πραγματοποίηση σχετικής ψηφοφορίας, η επιτροπή αποφάσισε την ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΡΑΝΗΣ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αγνοεί επιδεικτικά την απόφαση της (δικής του) επιτροπής για το κτίριο και σπεύδει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο να ξεκινήσει διαδικασίες μεταφοράς υπηρεσιών.

Εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού, που διατηρεί ακόμα την ιδιότητα του συνδικαλιστή (εκπροσωπεί δηλ. ταυτόχρονα και τον υπουργό και τους εργαζόμενους!!!!), ανέλαβε το ρόλο άσκησης ασφυκτικών πιέσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ”τρέξουν” τις διαδικασίες, ώστε να υπάρξει άμεση μεταστέγαση κάποιας υπηρεσίας (είναι προφανές πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιοι θα μεταφερθούν, αρκεί να μπει κάποιος στο κτίριο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση).

• Οι υπηρεσίες για τις οποίες προγραμματίζεται (σε πρώτη φάση) η μετακίνησή τους, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στις οποίες επανειλημμένα αναφερόταν ο Αναπληρωτής Υπουργός και των οποίων τα ενοίκια άθροιζε, προκειμένου να μας πείσει για την εξοικονόμηση πόρων.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες που προγραμματίζεται να μετακινηθούν, θα παραμείνουν μισθωμένα απ’ το δημόσιο και τα ενοίκια θα συνεχίσουν να καταβάλλονται…

Απαντήσεις σε όλα τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω, μας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας σε συναντήσεις που είχαμε μαζί του. Αφού πρώτα αυτοχαρακτηρίστηκε ως ”διακοσμητικός”, ως παράγοντας δηλαδή που δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και δεν περνάει ο λόγος του, μας είπε, μεταξύ άλλων εξίσου σημαντικών:

 “Δεχόμαστε καθημερινά πιέσεις απ’ την ιδιοκτήτρια εταιρεία, η οποία “απαιτεί να πάρει τα χρήματά της” και η οποία εκπροσωπείται μάλιστα από υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος προηγούμενων κυβερνήσεων (χρήματα τα οποία ανέρχονται προφανώς σε αρκετά εκατομμύρια, αφού μέχρι σήμερα δεν καταβάλλεται κανένα ενοίκιο για το Κεράνης, παρά τα όσα δημόσια ισχυρίζεται ο αρμόδιος Αναπληρωτής). Προκύπτει δηλαδή η ανάγκη άμεσης μεταφοράς κάποιων, προκειμένου να δικαιολογηθεί η εκταμίευση προς την εταιρεία.

 Μας είπε επίσης: “Μην απευθύνεστε σε εμένα. Την “πρεμούρα” για το Κεράνης την έχει ο Αναπληρωτής. Σε αυτόν να πάτε..” , προσπαθώντας προφανώς να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Και το καλύτερο για το τέλος… Μετά την πίεση που του ασκήθηκε για το γεγονός ότι δεν τήρησε τη δέσμευσή του ότι δεν θα γίνει καμιά ενέργεια μέσα στον Αύγουστο, ιδιαίτερα μετά την αρνητική απόφαση της επιτροπής, δέσμευση την οποία φυσικά δεν τήρησε, ο κ. Γενικός μας είπε: “Πως ζητάτε από εμένα να είμαι συνεπής με όσα έχω πει, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε ΝΑΙ το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού;;;”

Οι προσπάθειές μας να τον πείσουμε ότι δεν μπορεί να λέει τα παραπάνω, ως πολιτικό πρόσωπο και παρόλα αυτά να παραμένει στη θέση του, απέβησαν προφανώς άκαρπες…

Αγαπητοί συνάδελφοι….

Απ’ τα παραπάνω προκύπτει με σαφήνεια ότι στόχος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ σε καμιά περίπτωση δεν είναι η εξοικονόμηση πόρων για το Δημόσιο. Η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ – ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ να ολοκληρώσει τη συμφωνία – σκάνδαλο της προηγούμενης κυβέρνησης και προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο, αγνοώντας ακόμα και τις εισαγγελικές αρχές που έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις για το περιεχόμενο της σύμβασης πώλησης και τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτή έχει για το Δημόσιο.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις για την καταλληλότητα του κτιρίου, τόσο όσον αφορά την προσβασιμότητα σε αυτό, όσο και τον τρόπο με τον οποίο ”διευθετήθηκαν” σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τις μελέτες του κτιρίου και αφορούσαν ”λάθη” και αδυναμίες συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σε κάθε πάντως περίπτωση, η επιμονή αυτή της πολιτικής ηγεσίας, θα σταθεί αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια πολλές πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης. Πτυχές που σίγουρα δεν θα κάνουν περήφανους όσους σήμερα πρωτοστατούν στο ξέπλυμα ενός τεράστιου και διαχρονικού σκανδάλου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν.Γραμματέας

 Μέρκος Δημήτριος                                                                 Γεωργιόπουλος Διονύσιος

ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

About this author

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 
Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια, με άκομψο τρόπο, η προσπάθεια...
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Αττικής και Κυκλάδων, όλο το...
 
Με αφορμή, τόσο τα πρόσφατα δημοσιεύματα όσο και το δελτίο τύπου...
 
Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για ελευθερία Οι καταιγιστικές εξελίξεις...
 
Δευτέρα 16 Τρίτη 17 Τετάρτη 18 Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ΓΙΑ...
 
Συνάδελφοι, Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 29/6/23 μεταξύ της Ε.Ε. της...
 
…αποφασίζεται : Α) Ο διορισμός στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία (ΦΟ.Τ.Α.)...
 
Κ. Διοικητά, Το τελευταίο διάστημα, υλοποιείται από την πλευρά της Διοίκησης...
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και η ομάδα Πεζοπορίας του,...
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να...
 
Θέμα : “CityGardenFestival – Summer2023” Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας...
 
Θέμα : “CityGardenFestival – Summer2023” Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας...
 
Σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Γ.Γ.Π.Σ....
 
Αγαπητοί συνάδελφοι όπως γνωρίζετε βρίσκετε σε εξέλιξη η τριήμερη (1, 2...
 
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι, στις ήδη επιβαρυμένες συνθήκες λειτουργίας των φορολογικών υπηρεσιών...
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να...
 
Σκρουτζ the musical Η Φετινή Χριστουγεννιάτικη Εορτή για τα παιδιά στην...
 
Καταγγέλλουμε την πρόταση απόσπασης των 4 συναδέλφων από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων...
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Αξιότιμοι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού...
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ Το Διοικητικό Συμβούλιο...
 
Με την προκήρυξη διαγωνισμού 1Γ/2022 έγινε κατανομή για την  κάλυψη  θέσεων...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ  ΚΑΛΕΣΜΑ Οι εργαζόμενοι της Λάρκο, της Όιλ, των Λιπασμάτων Καβάλας...
 
Στην Πρέβεζα 26/2 και ώρα 12:00 στο Φόρο της Πρέβεζας, Στη...
 
ΟΛΟΙ στα Συλλαλητήρια των συνδικάτων σε όλη τη χώρα! ΟΛΟΙ στα...
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ...
 
Μεταξύ άλλων τονίζει ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο, απαξιώνεται ο...
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής κατά την τακτική...
 
Προς Διοικητή ΑΑΔΕ            Κύριο Πιτσιλή Γεώργιο...
 
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.  Αχαΐας-Ηλείας...
 
Δελτίο τύπου Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη...
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/01/2022  Η ΠΟΕΔΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 – 3μμ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγία Παρασκευή  19/01/2022 Καταδικάζουμε τις Διώξεις Δημοσιογράφων για την Υπόθεση...
 
Τα 44 κορυφαία καλλιτεχνικά σωματεία, που καλύπτουν όλους τους εργαζόμενους στον...
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Ροδόπης καταδικάζει την...
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΑΧΑΪΑΣ – ΗΛΕΙΑΣ – ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ...
 
Με αφορμή το νέο, λαϊκίστικο επικοινωνιακό σόου του «καταλληλότερου για τέτοιου...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογός μας με σειρά τοποθετήσεων και ανακοινώσεων έχει καταδικάσει...
 
Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο Βαθμολόγιο της ΑΑΔΕ και...
 
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων στέλνει ανοικτή επιστολή με την οποία εκφράζει...
 
ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο σύλλογός μας εξ αρχής τάχθηκε και συνέβαλε στο να...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ...
 
           Συναδέλφισσες/οι, Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 ζήσαμε μια άνευ...
 
Η αστυνομική απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων, σε μια...
 
Αθήνα 15.12.2020 Αριθμ.Πρωτ.:296   Στο ίδιο έργο θεατές… Χιλιάδες υποθέσεις αποστέλλονται...
 
Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθήσαμε την ενορχηστρωμένη επίθεση συγκεκριμένων ΜΜΕ απέναντι στον...
 
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
 
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ ΑΧΑΙΑΣ – ΗΛΕΙΑΣ...
 
Οι εργαζόμενοι της υπό συγχώνευση Δ.Ο.Υ. ΣΤ΄Θεσ/νίκης απέστειλαν στον Σύλλογο Εφοριακών...
 
Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής με αίτημα την αναστολή...
 
Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά τους! Να αποσυρθεί...
 
Αναλυτικά η Ανακοίνωση: ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Β1. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ TH ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ...
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ σχετικά με την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ,...
 
Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων,...
 
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αττικής παίρνει θέση στο απαράδεκτο καθεστώς...
 
Απ’ το Κεράνης… στον ορισμό του Συμβουλίου Διοίκησης της ΓΓΔΕ...
 
Ενημερωτικό σημείωμα εξέδωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ ύστερα από την συνάντηση που είχε...
 
Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της στελέχωσης του Τελωνείου Προμαχώνα με...
 
Για να δείτε το ενημερωτικό Σημείωμα του Συλλόγου Αττικής για τη...
 
Επιστολή προς τον ΥΠ.ΟΙΚ.κ.Ευκλίδη Τσακαλώτο απέστειλαν και οι τρεις ομοσπονδίες του...
 
Την Τετάρτη 7.9.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ με τον Γενικό Γραμματέα...
 
Πατήστε εδώ για να δείτε εξώδικο του Συλλόγου Αττικής & Κυκλάδων, με...
 
Η αμαρτωλή ιστορία του Κτιρίου Κεράνης, είναι πλέον γνωστή. Όπως γνωστή...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...
 
Με επιστολή που απέστειλε η ΠΟΕ-ΔΟΥ προς τον Υπ.Οικον. κ.Ευκλείδη Τσακαλώτο,...
 
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Η ΠΟΕ-ΔΟΥ εδώ και χρόνια σε όλες τις...
 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Σ.Υ.Ο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ...
 
Ο Σύλλογος Εφοριακών Νομού Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική...
 
ΚΟΡΟΙΔΙΑ & ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Ε. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Είναι πλέον προφανές και...
 
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤOΥ ΚΕΡΑΝΗΣ; Η επανενεργοποίηση απ΄...
 
Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε για το θέμα...
 
Η 8 Μάρτη είναι παγκόσμια μέρα τιμής για όλες τις γυναίκες,...
 
Ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων διοργανώνει Αποκριάτικο παιδικό πάρτι αποκλειστικά...
 
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ...
 
Αναπάντητα ερωτήματα και πρακτικές απ’ το παρελθόν Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Όπως...
 
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟY, απαντάει στις φήμες, περί επιστροφής...
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ, μέχρι και...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Σύλλογός μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πλέον απόλυτο τρόπο...
 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αττικής και Κυκλάδων, καλεί όλους τους...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΠΟΕ ΔΟΥ) Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών τα τελευταία...
 
Πραγματοποιήθηκε στις 4.2.2015 η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου με την Αναπλ....
 
Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3.2.15,...
 
19.1.2015 Παρέμβαση του συλλόγου Αττικής & Κυκλάδων για το θέμα της...
 
31.12.2014 Σημαντική παρέμβαση του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αττικής και Κυκλάδων...
 
30.12.2014 Για να δείτε το έγγραφο που έστειλε ο σύλλογος Αττικής...
 
23.12.2014 Άμεση ήταν η αντίδραση του συλλόγου Αττικής & Κυκλάδων για...
 
19.12.2014 Για να δείτε το Δελτίο Τύπου συγκρότησης του Νέου Προεδρείου...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΔΟΥ Την πλέον προκλητική αναλγησία απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, εμφανίζουν τα αρμόδια...
 
Για να δείτε το ποσό προς επιστροφή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και επιλέξτε “Εκκαθάριση ΤΕΑΔΥ...
 
Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ – ΔΟΥ (15-9-2014). Για να το διαβάσετε...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία –...
 
ΕΝΦΙΑ : ΛΑΘΟΣ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ή ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΜΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ:...
 
Η ΠΟΕ – ΔΟΥ μετά και την έως σήμερα άρνηση του Υπουργού...
 
21.5.2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Εμείς οι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ...
 
Κοινή ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ και της ΟΣΥΟ. Για να την...
 
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης...
 
Νέες επιθέσεις στη Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας Βόλου και σε εφοριακούς στη...
 
Στο σημείωμα αυτό απεικονίζονται περιληπτικά οι θέσεις του κ. Θεοχάρη, σχετικά...
 
Με επιστολή προς το σύνολο των συναδέλφων, η ΠΟΕ ΔΟY ενημερώνει...
 
Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY, για την αυριανή (29.8.13) Στάση Εργασίας της...
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ , για να δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου της Σάμου, σχετικά...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕ ΔΟΥ, για την επιστράτευση των καθηγητών Η...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΔΟY Η συνάντηση της Ομοσπονδίας με το σύνολο της...
 
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αττικής και Κυκλάδων, μετά τη συνεδρίασή...
 
Για να δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Βοιωτίας – Ευβοιας, με...
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Αιτ/νιας στην συνεδρίαση του...
 
Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην...
 
Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΠΟΕ ΔΟY, με αφορμή την απόφαση της...
 
Με ανακοίνωσή τους, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, καταγγέλουν την απόφαση της...
 
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΤΟΥ...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
                 ...